Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, milyen nemzetiségű pasik néznek ki legjobban szerintetek?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 30. 23:08
A kérdező szavazást indított:
holland (/német)
francia
spanyol
olasz
török
skandináv - észak eu
latin
ázsiai - koreai
USA
ausztrál
44 szavazat
1/10 anonim válasza:
Nekem a skandináv szőkék is nagyon bejönnek, a mediterrán sötétebb bőrű, fekete hajú pasik is tetszenek, de láttam már nagy szimpi koreai fiúkat is. :)
2/10 anonim válasza:
Kár, hogy szavazásnál csak egyet lehet megjelölni. Ez alapján nekem az olasz srácok az eseteim, de nagyon tetszenek a németek/hollandok is.
4/10 anonim válasza:
Olaszok, latinok.
De vannak fehérek is akik fehér bőrrel is szexik, pl Chris Evans vagy Henry Cavill jobb, mint a legtöbb latinó, de a legtöbb jó pasi köztük van.
6/10 anonim válasza:
Az északiak, skandinávok a kedvenceim (mostani srácom kiköpött ilyen), de nekem tetszenek a kelet-ázsiaiak is.
7/10 anonim válasza:
Nekem a kicsit sötétebb bőrűek jönnek be leginkább: latinok, arabok, illetve a félvérek nagyon. Az ázsiaiak viszont valamiért egyáltalán nem.
8/10 anonim válasza:
Nem a nemzetiségtől függ. ;) Nekem általában a rövid vagy középhosszú sötétszőke vagy világosbarna hajú, hosszúkásabb arcú fiúk tetszenek legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!