Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Konditeremben, melegként, ha érződik/látszik rajtatok, így a heterók hogyan viszonyulnak hozzátok? Volt már ebből gond?
Figyelt kérdés
Szóval akik járnak konditerembe, és látszik, érződik rajtatok, hogy nem vagytok tipikus heterók, emiatt volt már kellemetlen élményeket, esetleg mások beszóltak, rossz szemmel néztek rátok edzés, öltözés közben? Vagy ha zuhanyoztok?
Én emiatt tökre félek elmenni, mert külsőre, mozgásra, beszédre nagyon nem vagyok egy tipikus fiú, simán levágná mindenki, hogy itt a kis bzi gyerek... Sokat bántottak már emiatt.
2023. ápr. 30. 20:34
11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Hát meglátjuk igen. Ha elmegyek, majd elmesélem itt a tapasztalatokat, akit érdekel. Vaaagy szerzek egy gym bro-t hogy jöjjön el velem és fogja a kezem 😅
2023. máj. 1. 10:12
13/15 A kérdező kommentje:
Illetve, akinek van konkrét élménye, miért volt kínos, milyen beszólás érte?
És a zuhanyzók teljesen nyitottak, vagy inkább zártak a kondiban? Bár gondolom ha sokaknak merevedése van, akkor látni a többi embert zuhanyozni.
És a lányosabb meleg fiúk is be mernek oda menni? Akikről érződik, hogy melegek
2023. máj. 2. 06:56
14/15 A kérdező kommentje:
Na megvolt az első pár edzésem 😬 Összességében jó élmény ez a kondizás, menni fogok még, nem volt gond eddig. Az edzőm nagyon jófej és kedves, végig figyel rám, beszélgetünk is. Az ő jelenléte sokat segít, hogy ne görcsöljek. Vannak ott mások is a csoportjából, általában 3-4 fiatal még, velük is foglalkozik, de velem kicsit többet, mert ugye kezdő vagyok. Maga a konditerem tök jól néz ki, kulturált, tiszta. Nem is olyan zsúfolt a terem. Pár lány szokott lenni, többségében fiatal férfiak vannak, valaki magában, mások társaságban edzenek. Azért rendesen meg voltam illetődve elsőre, de senki nem foglalkozott velem, az öltözőben sincs gond. Mármint nyíltan nem, talán páran magukban gondolnak rólam valamit, de nem vettem észre, nincs beszólás vagy fintorgás vagy összesúgás (vagy legalábbis nem látom). Sok szexi srác is van, csak kapkodom a fejem néha hogy woow, de próbálok magammal foglalkoztam, aztán eljönni, bár néha egy kis nézelődés belefér. 😄
2023. júl. 29. 16:06
15/15 anonim válasza:
Engem nem zavar, ha zuhanyozás közben ágaskodik a dákóm. 23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!