Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha fiatal fiúként egyszer...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha fiatal fiúként egyszer ágybabújok egy felnőtt férfival, attól az egy alkalomtól még nem leszek homoszexuális ugye? Én leszek a lány szerepben. F

Figyelt kérdés
2023. ápr. 28. 20:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
87%
Talán zsarol valamivel? Mármint az hogy ö akarja te meg nem az eléggé erre utal.
2023. ápr. 29. 09:10
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy leszel.

Attól, ha 1x kipróbálod, még hetero is maradhatsz. Ha bejön, még akkor is vagy bi vagy meleg lennél.

2023. ápr. 29. 10:48
 13/14 anonim ***** válasza:
88%
Lány szerep? Nem érzed magad lánynak?
2023. ápr. 29. 19:20
 14/14 anonim ***** válasza:
84%
Nekem is azt mondta a szomszédban nyaraló srác,hogy egyszer próbáljuk ki. Másnap megint jött,hogy egyszer próbáljuk ki,aztán egész nyári szünet alatt próbál kozott valami nem ment jól mert egész nyári szünet alatt próbálkozott,de én nem lettem akkor homoszexuális hanem utána. Sok sikert a próba után jön az előadás!!!
2023. máj. 4. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!