Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számos felnőtt meleg miért hivatkozik saját magára srácként?
#1: Nem is izélek ezen, hogy hány évesen nézzek ki. Személyesen olykor valamiért fiatalabbnak néznek, pedig a borotválkozáson kívül semmi mást nem is csinálok, ami "fiatalítana". 29 évesen simán megkérdezik tőlem kora reggel a papírboltban, hogy holnap suli után jó-e, ha visszajövök az épp kifogyott termékért. Ez olyan eh...
Nem tudom mi jó van abban, hogy még mindig kb késői középiskolásnak néznek. Kicsit zavaró is, ha idegen, korhatáros helyen akarok vásárolni, ennyi év után is elkérik a személyit.
#2: [link]
Őőőőő, internetet böngészve eléggé az jön le nekem, hogy nem én értelmezem rosszul a "srác" szó jelentését.
Jaj de kár, hogy nem írom ki, de kéne írnom akkor most nekem is egy kérdést.
Egyes emberek miért hisztiznek azon, hogy mások mit hogy csinálnak? Miben befolyásolja őket?
Csak nem az van, hogy ezekre a "srácokra" ráírtál mert gondoltad na majd te jól meg... Aztán kiderült korodbeliek :D
Fel sem figyelek az ilyesmire. Te nagyon unatkozhatsz, ha erről még kérdést is kiírsz.
(egy negyvenes "srác")
Szerintem az van emögött, hogy a melegek közt minnél idősebb valaki, annál inkább "nem kelendőbb". Megannyi ismerkedős profilban benne is van sok más mellett hogy "idősek/papák kizárva" stb..
De ez mindenhol jelen van, amcsiknál lehet még nagyon jól észre venni ezt. Még egy mondat is rémlik a fejemben amit jórég hallottam egy ismerőstől, hogy az a meleg aki 35-40 éves kora után is szingli az "halott". Lehet ezen gondolkodni, hogy vajon hol lehet a baj a mi kis rétegünkben. Legalábbis szerintem ez az oka annak, hogy vannak 40 éves "srácok" meg "fiúk". Minden esetre szerintem tökmindegy, megannyi dolog miatt lehetünk idegesek vagy felháborodottak, emiatt szerintem butaság :)
Kedves kérdező! Szerintem ennek az állapotnak csak örülhetsz. Ha nem hízol el meg züllöd el a nagy valószínűséggel igen előnyös genetikádat, akkor a 40-es éveidben baromi jól fogod magad érezni gyári huszonéves külsővel, mikor az ismerősök, volt osztálytársak -akik igaz jelenleg koruknak megfelelően néznek ki és nem nézik őket a boltban iskolásgyereknek- hogy is mondjam már erőteljesen meg lesznek változva és nem éppen pozitív irányba. Ezt tapasztalatból mondom, mert hasonló cipőben járok mint te.
Hát a meleg ismerkedős oldalak eléggé viccesek, hogy mit ne mondjak... Az érzelemmentes orrba-szájba történő, partnert partnerre halmozó szexelés és a fiatalság az értékrend, semmi más. 25-ig vagy valaki, felette "öreg" vagy. A 26 éves is öreg már. Húzhatod le magad a vécén nagyjából, illetve az 50+-os "kiélt vénségeknél" még viheted valamire. kb ez a mentalitás. Aztán gondolom ezek a fiatal, az életet nagykanállal habzsoló fiúcskák, mikor ők kerülnek abba a helyzetbe, hogy vége a fiatalságuknak, nem nagyon tudnak ebbe beletörődni és így maradnak még 40 évesen is srácok.
Egyébként én magam is mindjárt 40 vagyok és egyfajta srácként tekintek magamra, de ennek megvan a nyomós oka. Extrémen fiatal voltam egész életemben, ami miatt az egész valódi fiatalkoromat végig szívtam a szó legszorosabb értelmében, és most értem bele egy jó huszonéves kinézetbe. Úgy vagyok vele hogy az öcsiből meg a gyerekből akit senki se vett komolyan, hadd legyek már előbb srác, ne rögtön egy középkorú fószer. Nagyjából ennyi.
Előbb vagy utóbb, ha szerencséje van vagy szerencsétlensége, mindenki megöregedik.
Minden esetre készülj fel a legrosszabbra így is meg úgy is.
A melegek sorsa az elmagányosodás. Ez az élet igazságtalansága.
Aki egyszer belekóstol és elég CSAK EGYSZER a melegségbe, annak eldőlt a sorsa, esetleges menekvés a biszex és a hazugságok.
De mit tehet az, aki egyszerűen egyre inkább nem bírja a nőket ?
Erre nincs válasz vagy az, hogy felejtse el a szexet örökre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!