Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Számos felnőtt meleg miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számos felnőtt meleg miért hivatkozik saját magára srácként?

Figyelt kérdés
Itt Gyakorikérdéseken, a homoszexualitás kategóriában látom/olvasom ezt, hogy bőven felnőtt férfiak srácként hivatkoznak magukra. Nekem kicsit túl komolytalan jellemre vall, hogy harmincas, negyvenes és ennél idősebb férfiak így hivatkoznak magukra. Huszonéves vagyok, de nem tartom már magam srácnak, legutoljára tizenévesen, kis taknyosként voltam az.

2023. márc. 4. 10:38
1 2
 11/12 anonim válasza:
85%
Az a fránya sorsdöntő belekóstolás, ami után nincs visszaút többé... előtte meg a boltban szokás megvenni hozzá a melegséget, hogy ezt meg tudjuk tenni ugyebár :D :D :D
2023. márc. 13. 21:47
 12/12 Bolhás Böhöm ***** válasza:
100%

A "srác" szót nem csak gyerekekre szokták használni - ahogy a "csaj"-t se.

Ha valaki srácnak érzi magát, hadd írja azt - ha megírja az életkorát, nem csap be senkit.

Talán azért is szeretik többen használni, mert a "srác" szóban benne van az is, hogy olyan, aki keres valakit.

2023. ápr. 7. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!