Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha fiatal fiúként egyszer...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha fiatal fiúként egyszer ágybabújok egy felnőtt férfival, attól az egy alkalomtól még nem leszek homoszexuális ugye? Én leszek a lány szerepben. F

Figyelt kérdés
2023. ápr. 28. 20:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%
Nem leszel mert már az vagy :D mert a saját nemed izgat. A vágyaid határoznak meg, nem az hogy próbálod-e vagy sem.
2023. ápr. 28. 20:39
 2/14 anonim ***** válasza:
84%
Az első élmény dönt majd. Hány éves vagy?
2023. ápr. 28. 20:40
 3/14 anonim ***** válasza:
97%
Hány éves vagy? Az tényleg fontos.
2023. ápr. 28. 20:55
 4/14 A kérdező kommentje:
Középsulis. Igazából ő vágyik rám, nem én őrá.
2023. ápr. 28. 21:19
 5/14 anonim ***** válasza:
98%
De ha te nem vágysz rá, miért mész bele?
2023. ápr. 28. 21:33
 6/14 anonim ***** válasza:
85%
Fizet neked ezért?
2023. ápr. 28. 21:42
 7/14 anonim ***** válasza:
97%
Kíváncsi vagy? Vagy mi miatt? Amúgy heterónak érzed magad?
2023. ápr. 28. 21:46
 8/14 anonim ***** válasza:
15%

Ez olyan mint a fogkrém. Ha egyszer kinyomtad a tubusból azt nem lehet visszatuszkolni.

Ha egyszer fiúval kefélsz akkor ratyi leszel örökre.

2023. ápr. 28. 22:13
 9/14 anonim ***** válasza:
88%
Furcsa kérdés! Megdugnak és te nem tudod, hogy mi vagy... Ha már a gondolataidban ez benne van, már nem vagy heteró!
2023. ápr. 29. 00:48
 10/14 anonim ***** válasza:
52%

Nem értem,mivel vesznek rá srácokat hogy férfivel szexeljenek.Mert "csak úgy" ezt nem lehet elvárni.

Főleg ahogy olvasom,a férfi akarja,a srác nem/annyira/.????

Több opció van: pénzért teszi,valamivel sakkban tartják vagy a harmadik,hogy kívánja,de nem meri magának sem bevallani.

Egyébként a férfit mélyen megvetem,akárki is. Nem is tudja,milyen lelki kárt okoz/hat/ ezzel a srácnál.

De melegeknél ne is várjunk érzéseket a másik felé. "valósítsd meg magad "ezt aztán megteszik ezerrel, sok idétlen...

2023. ápr. 29. 05:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!