Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A meleg társadalomban több a mentális beteg?
Figyelt kérdés
Magam is meleg vagyok, tehát nem homofób a kérdésem. Én azt tapasztaltam, hogy a meleg társadalomban nagyon ritka az, aki mentálisan egészséges. A többség vagy nárcisztikus, vagy mazohista, vagy fél a viszonzástól (pl mint valami Teréz Anyák, mindenféle viszonzás nélkül leszopnak bárkit), érett, felnőtt párkapcsolatra, és monogámiára teljesen alkalmatlanok. Ti hogyan látjátok, mit tapasztaltok, és mi lehet ennek az oka?2023. ápr. 28. 17:31
21/23 anonim válasza:
19-20, ebben mindkettőben van igazság, és a két dolog nem zárja ki egymást.
Egy elfogadó társadalomban viszont jóval egyszerűbb kitörni a kizsákmányolt helyzetből, pl aki nem kuŕvulni akar egész életében, annak van lehetősége másra is.
Ja, és a szexturizmus csak azért működőképes ott, mert egy csomó más országban vannak hozzájuk képest pénzes de szexuálisan elfojtott, kiéletlen, kanos emberek.
Ha nem kellene Thaiföldig elmenni azért, hogy transz barátnője legyen ezeknek, akkor pusztán egy kefélésért nem utaznának ki.
22/23 anonim válasza:
Igen.Ott sokan vannak kapcsolatban az utcán is nyíltan történik ez.Külön mosdók is vannak "ladyboy" részre,ilyen szálloda is,de persze az anyagiasság is megfigyelhető... Magyarország lassan egyre mélyebbre süllyed mindenben most meg a Budaházi Györgyöt engedték el XD most ilyen erővel Portik Tamást is ki lehet engedni ...
23/23 anonim válasza:
Amit felvetettél, én azt tapasztalom a hetero társadalomban is . Tehát ezek mind mind igazak is lehetnek bárkire aki hetero nem hetero vagy bármi . A felsorolt tulajdonságoknak nulla közük van ahhoz, hogy az illető meleg-e avagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!