Mit szoktatok tenni a mentális egészségetek megőrzése érdekében?
Hétvégente ha van egy kis időm, akkor valamilyen arcmaszk, pihenés
Szeretem a rejtvényekkel teli vagy logikai játékokat, de valamikor a legjobb egy majdnem hogy semmi zene -épp hogy egyes hangerőn- és kis pihenés.
Valakinek viszont olvasás, színezés, jóga/pilates/kondi jön be, itt magadnak kell kicsit kipróbálni, hogy mi az ami hozzád a legjobban illik.
Mindenkinek más. Erre a legjobb én szerintem az ha az embernek van egy hobbija ami leköti, kikapcsolja az agyát, nem gondolkodik a napi problémákon, megnyugtatja és persze élvezi is amit csinál.
Van amikor embernek a hobbijához sincs kedve olyankor jót tehet egy film nézés vagy zene hallgatás az ágyon fekve például, vagy egy könyv olvasása stb...
Meg amit #2-es írt van akinek a jóga, kondi, meg ehhez hasonlók működnek. Van aki meditálni szokott mert érzi hogy az tesz jót neki. Van aki PC-n vagy játékkonzolon játszik valamivel.
Nem hallgatok napi híreket, nem foglalkozom politikával, nem veszek részt ilyen beszélgetésekben.
Jazz-t hallgatok, táncolok és edzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!