Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, amikor a partneretek a szátokba élvez, általában le is nyelitek?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 27. 19:58
A kérdező szavazást indított:
Igen, legtöbbször lenyelem
Legtöbbször kicsorgatom a számból a farkára
Legtöbször visszacsorgatom a partnerem szájába
Legtöbbször kiköpöm zsepibe.
68 szavazat
1/17 anonim válasza:
Aktívként engem izgat ha lenyeli de nem várom el a partnereimtől és a 70% kiköpte. Kb 30% nyelte. Főleg akik szeretik a sperma ízét.
3/17 anonim válasza:
Én azért szopok, hogy a végén lenyeljem szorgoskodásom eredményét. A másik megalázásának tartanám, ha kiköpném a partnerem friss spermáját.
4/17 anonim válasza:
Azért szopok hogy a végén megkapjam és nyeljem
5/17 anonim válasza:
Én leszoptam meg ha lenne akiket nyelnem akkor is nyelnem😏😅😅
6/17 anonim válasza:
Én örömmel szopnék és szopható lennék,de nincs érdeklődő...
Kezdö nős 68 éves férfi...
7/17 anonim válasza:
Igen le.
Imádom amikor bele élvez a másik a számba. 😎
8/17 anonim válasza:
Én akár le is nyelném. Szopnék is vagy szopatnék is. 55/f
9/17 anonim válasza:
Engem általában szájba dugnak és a torkomra élveznek így lenyelem de ha sikerül akkor imádom úgy lankadásig szopni h közben szét kenem
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!