Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit lehet tenni, ha nem akar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni, ha nem akar leállni? Költözni nem szeretnék. 22/f

Figyelt kérdés
Szobát bérelek, és a testemmel fizetek érte. Heti két alkalomról volt szó, de hetente négyszer ötször is megcsinál. Azt mondta belémszeretett . Nem bír nélkülem meglenni. Idősebb is,kövér is.
2023. ápr. 27. 08:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
97%

Sokmindent nem tehetsz.

Vagy megbeszélitek hogy ezentúl nem a testeddel hanem pénzzel fizetsz ami szerintem nem fog menni vagy keresel másik szobát.

Én inkább mennék. De te tudod mi mennyit ér meg neked

2023. ápr. 27. 08:34
 2/12 anonim ***** válasza:
98%
A 2 feletti alkalmakért már te kérj pénzt!
2023. ápr. 27. 08:38
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
Bocsi,ha jól értem,akkor 22 éves férfi vagy, és a tulaj egy idősebb kövér hölgy. Hát minden elismerésem,hogy megy neked így is,hogy szinte undorodsz tőle,de ha tudod csinálni,akkor jól írtákelöttem,a megegyezett 2 alkalman feül te kérjél pénzt,ha nem tetszik neki,akkor tartsa magát az egyezséghez. Bocsi de ilyet még nem hallottam,hogy testtel fizet egy férfi. Lánynál igen. Fiatalkoromban kipróbáltam volna ezt a szitut. :D
2023. ápr. 27. 09:34
 4/12 anonim ***** válasza:
59%
Jajj bocs, a 3-as vagyok. Most látom,hogy a téma homoszexualitás. Tárgytalan,ez nem az én asztalom.
2023. ápr. 27. 09:35
 5/12 anonim ***** válasza:
7%
Jelentsd fel xd
2023. ápr. 27. 09:59
 6/12 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Ilyen ez az infláció
2023. ápr. 27. 10:02
 7/12 anonim ***** válasza:
98%
Mivel gondolom nem írtatok róla papírt így semmit. Én a helyedben költöznék tőle. Hiszen egyértelműen nem korrekt. Leállni nem fog hiszen ki vagy szolgáltatva neki mert laknod kell valahol. Gyorsan nézzél új szobát valahol.
2023. ápr. 27. 10:47
 8/12 anonim ***** válasza:
93%
Menj el dolgozni, vagy szopj tovább szorgalmasan.
2023. ápr. 27. 11:14
 9/12 anonim ***** válasza:
87%
Most akkor dicsekszel, vagy panaszkodsz?! :D
2023. ápr. 27. 11:19
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Kezdeményez te annyiszor naponta 10x kb, és hidd el könyörögni fog hamarosan, hogy elég volt nem akarja...
2023. ápr. 27. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!