Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mikor lehet el menni a kivizsg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor lehet el menni a kivizsgalasra?

Figyelt kérdés
Én és a barátom szexeltunk és nem védekeztünk. Tartok attól hogy esetleg valami baj van. Eddig nalam es nala sem mutatkozott semmi jel, de szeretnek el menni szuresre. Meddig varjak? pár napja történt, mikor érdemes szűrésre menni ha esetleg az lennek hogy ki is mutassa vagy hogy biztosra tudjuk hogy nem vagyunk betegek? ( nyilvan hülyeség volt nem védekezni, csak na ez volt az első nekünk és kényelmetlen volt számunkra az óvszer. nekem például nem maradt állva neki meg nem igazán tetszett. Meg amugy ha témánál vagyunk, beszéltem régebben pár meleg sráccal és sokan mondták hogy ők nem szeretik a gumit, szoval gondolom tobbszor szexelnek gumi nélkül de nem betegek, csak próbálok remenykedni hogy hátha nem vagyok annyira szerencsétlen hogy első alkalommal HIVes legyek.) előre is köszönöm a válaszokat.

2023. ápr. 26. 18:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Így eléggé kevés az esélye de ha ennyire féltek akkor kb 4hét múlva már kimutattható. De mondom minimális az esélye főleg ha első nektek
2023. ápr. 26. 18:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyikőtök sem kúr össze-vissza gumi nélkül akkor nincs mit átadni a másiknak. Az STD-knek eltérő az un. ablak periódusa (azon időszak amikor az infekció már megtörtént, de még nem mutatható ki), 3 nap - 3 hét közötti változik, de HIV-nél megfigyeltek 6 hetes ablak-periódust is.
2023. ápr. 26. 18:18
 3/5 A kérdező kommentje:
akkor ha tenyleg biztos eredmenyt szeretnek hogy megnyugodjak varjak 6 hetet kb? meg kozvetlen az aktus utan is kimostuk magunkat ezt el felejtettem oda írni
2023. ápr. 26. 19:08
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A kimosás nem szabadít meg az STD-től. Az elkapás esélye azonos. Ha valaki beteg, akkor elfogjátok egymástól kapni, még ha tűntentmentesek vagytok is.

Amit a legjobb most csinálni, hogy elmentek most is tesztelni, és folytatjátok gumiban 3 hónapig számítva a legutolsó aktustól ami mással volt, amiután megint teszteletek és akkor biztosak lehettek hogy egyiőkötök sem fertőzött. Persze, ha megbíztok egymásban. Ami megint egy érdekes kérdés.

A leghatékonyabb az óvszer. A HIV ellen pedig a PreP. Viszont vannak más betegségek is, HPV-re van oltás. Ahogy Hep A és Hep B-re is. A többi meg gyógyítható. Kivéve a Herpes, de az meg kezelhető.

2023. ápr. 26. 21:36
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok. Viszont, ha mindkettőknek ez volt az első, akkor nincs amit elkapjatok. Hacsak nem más módon kaptatok valami betegséget el, ami vérrel is terjed.

Ha pedig análban volt az első élmény, akkor a HIV fertőzés esélye szinte nulla, mivel orállal kis eséllyel terjed. Persze, nincs kizárva, de tényleg nagyon paches kéne legyél, hogy a partnered így kapja el és át is adja. De azért, egy teszt nem árt soha a biztonság kedvéért.

2023. ápr. 26. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!