Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Kolozsy Zoltán doktorhoz...

Kolozsy Zoltán doktorhoz szeretnék menni urológiai kivizsgálásra, mármint a heréimmel vannak gondok. Nagyjából milyen összegben gondolkodjak maganegészségügyben? Hereultrahang, alhasi ultrahang szerintem kell.

Figyelt kérdés
Akinek van infója róla, vagy más hasonló nívós orvosok vizsgálati díjáról, megköszönném, felpontoznám.
2022. aug. 8. 18:50
 1/6 anonim ***** válasza:

Kb:

[link]

2022. aug. 8. 19:11
 2/6 anonim válasza:
Szerintem 30 körül számolhatsz alaphangon.
2022. aug. 8. 19:14
 3/6 anonim ***** válasza:

Dr. Merth Gábor (Budapest) - szakorvosi vizsgálat 31 ezer (30 perc)

De például ahová én járok, ott 20 perc 18 ezer. Szóval számolj 10 percenként 9-10 ezer forinttal, általában egy vizsgálat 20-30 perc. A kontroll kicsit olcsóbb.

De mi a gond a heréiddel, hogy nem mész a rendelőintézetbe? Ott is urológusok dolgoznak. Én azért járok csak magánba, mert a munkahelyem fizeti, de ugyanaz az orvos rendel a kórházban is (természetesen nem csak ő)

2022. aug. 8. 19:16
 4/6 A kérdező kommentje:
Mert a világ végén lakok sajnos egy kisvárosban, a másik közeli kisvárosban sincs már urológus. Ezért azt a 40 ezret rászánom, ha ki is értékeli nekem a leletet. Vagy azt nem kell? Ha talál valami súlyosabbat, akkor azzal mehetek az államiba? Na de remélem semmi sem lesz.
2022. aug. 8. 19:38
 5/6 A kérdező kommentje:
3-as, az multi, hogy fizeti?
2022. aug. 8. 19:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha nem tudja ellátni magánban, akkor igen, mehetsz államiba. Egy a lényeg, hogy ha ugyanahhoz az orvoshoz mész, akkor ugyanazzal a betegséggel nem kezelhet államiban is. De nem kell aggódni, megoldják, beírnak másik BNO kódot (tapasztalat). Igen, a munkahelyem szerződésben áll egy magánklinikával, ahol van éves keretünk. Ez is a cafeteria része.
2022. aug. 8. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!