Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kell-e a fogamzásgátló előtt kivizsgálásra menni? Vér és/vagy vizeletteszt?
Kell bizony, én addig nem kaptam bogyót, míg nem volt meg minden vizsgálat, és a mostani dokim is kérdezte, mikor átjelentkeztem hozzá, hogy "ugye megvolt minden vizsgálat és úgy szedem"?
Mi van, ha a vizsgálat szerint nem ez, hanem egy másik lenne jó? Szerintem inkább menj egy másik dokihoz, mert ha nem a megfelelőt szeded, annak esetleg káros következményei is lehetnek (nem viccből küldenek el vizsgálatra). Én most egy nagyon jó dokihoz járok, tényleg megbízható és lelkiismeretes, kiváló nőgyógyász, anyukámat ő tette rendbe, mikor elszúrták öcsém szülését, és anyu majdnem meghalt szülés után.
Szia!
Szerintem mindenképpen menj el,engem sem küldött el a dokim,bánom is,mert csak szenvedek a tabitól.Sajnos egyre kevesebb olyan orvost hallani aki elküld ezekre a vizsgálatokra ami kötelező lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!