Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Aktív vagy passzív van több?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aktív vagy passzív van több?

Figyelt kérdés
A Rómeó például mit mond?:)
2023. ápr. 26. 10:13
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
Passzív. Vagyis én sokkal több passzív srácot látok, írnak rám.
2023. ápr. 26. 10:17
 2/10 A kérdező kommentje:
Mi az arány vajon?
2023. ápr. 26. 10:17
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Pont most néztem meg a sub/dom felállást.

Ott sub van közel 2x annyi mint dom.

2023. ápr. 26. 10:35
 4/10 anonim ***** válasza:
98%
Aktív van kevesebb szerintem. Viszont ennek ellenére a passzívak olyan aránytalan elvárásokkal vannak mintha nem is tudom mi lenne. Aztán amikor mindenkit offoltak sírnak, hogy nincs jó aktív és a végén annyira kanosak hogy már bárkivel elmennek aki mégis ír. Legalábbis Pesten nagyon így látom. :D
2023. ápr. 26. 10:36
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok a passzív. Aktív sokkal kevesebb. Aktívként mondom. Ha belépek rómeóra tuti vár 2-3 levél.
2023. ápr. 26. 11:22
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is passzív, de rám Grindrön szinte csak aktívak írnak, szerencsére :D
2023. ápr. 26. 11:51
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Romeon egyszerű megszámolni

Felénk aktív van több, kevesebb a paszív, de legtöbben az unik vannak.

Ilyenek ezek a Pilisi Betyárok.

Pesten több a passzív, de hozzákell tenni inkább kíváncsi heteró aki farok képeket gyüjtögeti-eléggé megborítják ezt a statisztikát.

2023. ápr. 26. 13:45
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindig az értékesebből van kevesebb. Példának írom, hogy nőknél a sub/domináns arány is olyan, hogy subból Dunát lehet rekeszteni, de ha akad egy domináns, aki még jó csaj is.. Na az elég ritka. A passzív meleg fiúknak üzenem, hogy becsüljék meg az aktív férfi partnereiket, mert ő a ritkább, mivel rá jóval nagyobb a piaci igény, ezért jóval értékesebb is, mint a passzív társai. Passzív fiút az elvárásaival együtt minden sarkon lehet találni hármat. Sok passzív fiú a nagy elvárásaival sajnos még nem jött rá, hogy pár kattintás és billentyűleütés árán ő a legkönnyebben pótolható elem. Bocsánat, ha valakit megbántottam.
2023. ápr. 27. 00:54
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
7-es, alapvetően igazad van, de el kéne dönteni, hogy biszex vagy hetero...
2023. máj. 13. 00:44
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nincs kíváncsi hetero... biszex van. Ide sorolom magam is, ha csak azt nézem, milyen a másik...
2023. jún. 10. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!