Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Minek kell kitágítani magam?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek kell kitágítani magam?

Figyelt kérdés
Namármost, ha kitágítom magam, az ugye visszaáll a szűk állapotba. Tehát minek kellene tágítanom magam, amikor haszna nincs?
2023. ápr. 24. 20:32
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Mint mindent, ezt is be kell melegíteni, az edzőterembe se csak úgy az utcáról betoppanva kezded fekvenyomni a 120 kilót, mert úgy az izmok roncsolódnak.

A fenekedben 2 izomgyűrű van, az egyiket nem is tudod mozgatni. Ezt monadtól nem fogod ellazítani, mert nem lehet.

2023. ápr. 24. 20:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
*magadtól
2023. ápr. 24. 20:38
 3/9 anonim ***** válasza:
61%
Nem szoktam magam tágítani. Ha lesz szex akkor lesz tágítás. Nem akarom, hogy ne legyek szűk.
2023. ápr. 24. 20:41
 4/9 A kérdező kommentje:
Eléggé időigényes így a szex. Felizgul rám a másik, én meg szöszmötöljek x ideig még a tágítással? Ez snassz. Elveszi a spontenitást.
2023. ápr. 24. 20:48
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez a szex része, és jó érzés is?

Vedd fel a szemkontaktust, csináld élvezettel, hidd el, örömmel "segíteni" fog neked.

2023. ápr. 24. 20:53
 6/9 anonim ***** válasza:
62%
6, szal asszondod nem kell előjáték, csak bevered a lompost oszt jó'van, semmi ujjazás, semmi lacafaca? Biztos tocsognak tőled azok a csajok. 😏
2023. ápr. 25. 00:08
 7/9 anonim ***** válasza:
89%

"Nem akarom, hogy ne legyek szűk."

Az megvan, hogy ez egy rugalmas izom, amit össze tudsz szorítani? Meg szorul magától is, izgalom hatására. Ha megujjazol valakit, és jó neki, azt ki lehet ám tapintani. A prosztata is megkeményedik az orgazmus előtt, olyasmi tapintásra mint a farkad teteje, sima és érezni a szélét.

Ha viszont nem vagy bemelegedve, az görcsös és fáj. A partnered nem tud benned mozogni, senkinek sem jó.

Ez sokkal inkább lohasztó mint az előjáték.

Ami mért is az? Az ember azt hinné, hogy a partnered vonzódik hozzád, izgatni akar, meg eljuttatni a csúcsra, nem?

2023. ápr. 25. 00:27
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

8 as. Igen értem, hogy kell a tágítás. De Én külön nem szoktam magam. De ha valaki lesz és oda jutunk akkor persze, hogy lesz tágítás , hogy jobban beférjen.

És igen nem akarok közben görcsölni hanem azt, hogy jó legyen mindenkinek.

Te aktív vagy?

2023. ápr. 25. 06:15
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Van haszna,ez is előjáték csak hátul.
2023. ápr. 25. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!