Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktív pasik! Ti szeretitek, ha a passzív alapból tágabb, mert tágítja magát, vagy inkább ti szeretitek kitágítani?
Figyelt kérdés
Szóval ha szex előtt már nem kellene ezzel foglalkozni, vagy pont ezt szeretitek csinálni?2020. máj. 21. 16:45
1/17 anonim válasza:
Mivel méretes vagyok nyilván előny az, akit nem kell tágítani még az aktus előtt
2/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod. Neked milyen a méreted?
2020. máj. 21. 17:11
3/17 anonim válasza:
Mindkettőben van valami jó, ha én tágítom az nagyon izgató; a nyalás, ujjazás vagy dildóval, ha már tág akkor pedig egyől csaphatunk is bele. 22/F
5/17 anonim válasza:
Legyen alapból tág. Szeretem ha miután kinyalom, tövig be tudom rakni. 18/5 a méretben.
6/17 A kérdező kommentje:
Szűz vagyok még, de nagyon nehezen tágulok, ha nem csinálnám előtte tuti nem menne a dolog. Ha sokat csinálja magának valaki és kitágul, az titeket zavar? Főleg, ha kezdő valaki?
2020. máj. 21. 17:47
7/17 anonim válasza:
Szerintem előny, ha tág. 16/5 55 év.
8/17 anonim válasza:
Nem értem. Ha tág pont hogy nem baj, legalábbis nekem
9/17 anonim válasza:
Mindenki volt kezdő. Kissebb mérettel próbálkozz az elején, és türelmes partnerrel. Mennyi időre van szükséged? Hány éves vagy?
10/17 A kérdező kommentje:
23 vagyok és nagyon sok időre, szerintem vagy egy hétig kellene csinálni,( napi szinten tágítani, hogy egy átlagos mérettek meg lehessen dugni.) Ha sokat csinálnám egyre nagyobb tárgyakkal és jobban kitágulnék ezek szerint nem sok mindenkit zavarna, amit örömmel olvasok. De pont az ellenkezőjével van problémám.
2020. máj. 21. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!