Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Aktív pasik! Ti szeretitek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aktív pasik! Ti szeretitek, ha a passzív alapból tágabb, mert tágítja magát, vagy inkább ti szeretitek kitágítani?

Figyelt kérdés
Szóval ha szex előtt már nem kellene ezzel foglalkozni, vagy pont ezt szeretitek csinálni?

2020. máj. 21. 16:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sok múlik a síkosítón és hogy mennyire tudsz ellazulni. Amikor csinálod, akkor hagyj magadnak elég időt az ellazulásra. Az is segíthet, ha a párod nyalja, izgatja. Nyugalom és türelem. 😁
2020. máj. 21. 18:38
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
#7 Szép kor és jó méret :)
2020. máj. 21. 18:57
 13/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, majd meglátom 2 hét múlva hol fogok tartani.:D
2020. máj. 22. 17:21
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha beömtést csinálsz normálisan már avval is tágulsz aktus előtt és könnyebb ellazulni is meg nem hátrány hogy tiszta is
2020. nov. 24. 12:26
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Létezik pasi, aki azt szereti inkább, ha a lyuk nem dörzsölni a farkát behatoláskor, hanem elvész benne???

Mi értelme végezni az aktust, ha a nemi szervek nem dörzsölik egymást és végül nem vált ki orgazmust???

2021. okt. 29. 11:17
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem ostromolni a lyukat kis döfésekkel, mert ellenáll de végül megadja magát és tövig nyomhatom. Kifelé jövet viszont marasztal. Mmmmmm. Imádom.
2021. okt. 29. 11:18
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

16 os ez jól hangzik amit írtál ahogy csinálod :)

Kipróbálni biztos jó ;)

2023. ápr. 24. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!