Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktív pasik! Ti szeretitek, ha a passzív alapból tágabb, mert tágítja magát, vagy inkább ti szeretitek kitágítani?
Figyelt kérdés
Szóval ha szex előtt már nem kellene ezzel foglalkozni, vagy pont ezt szeretitek csinálni?2020. máj. 21. 16:45
11/17 anonim válasza:
Szerintem sok múlik a síkosítón és hogy mennyire tudsz ellazulni. Amikor csinálod, akkor hagyj magadnak elég időt az ellazulásra. Az is segíthet, ha a párod nyalja, izgatja. Nyugalom és türelem. 😁
13/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, majd meglátom 2 hét múlva hol fogok tartani.:D
2020. máj. 22. 17:21
14/17 anonim válasza:
Szerintem ha beömtést csinálsz normálisan már avval is tágulsz aktus előtt és könnyebb ellazulni is meg nem hátrány hogy tiszta is
15/17 anonim válasza:
Létezik pasi, aki azt szereti inkább, ha a lyuk nem dörzsölni a farkát behatoláskor, hanem elvész benne???
Mi értelme végezni az aktust, ha a nemi szervek nem dörzsölik egymást és végül nem vált ki orgazmust???
16/17 anonim válasza:
Én szeretem ostromolni a lyukat kis döfésekkel, mert ellenáll de végül megadja magát és tövig nyomhatom. Kifelé jövet viszont marasztal. Mmmmmm. Imádom.
17/17 anonim válasza:
16 os ez jól hangzik amit írtál ahogy csinálod :)
Kipróbálni biztos jó ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!