Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért tör újra fel a meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tör újra fel a meleg élményem?

Figyelt kérdés
Koliban kezdtem el masztizni, stb. Nem volt nálunk ilyesmi téma meg vallásos suliba jártam. Mondhatni olyan kis "nyomi" voltam. A koliban az egyik srác felkarolt mert valahogy nem barátköztam. Na és pl ő mutatta meg a masztit is. Pontosabban kiverte nekem és nekem is kellett neki. Később aztán volt olyan is hogy orálisan kényeztetett. Aztán lett barátnőm. Azonban ha szingli vagyok újra eszembe jut milyen eszéletlenül jól csinálta anno a srác és arra gondolok egyszer újra kéne. Szóval ez mással is így van?
2023. ápr. 24. 17:35
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
bi vagy
2023. ápr. 24. 17:48
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
Azért mert biszex vagy csak nem "mered" magadnak sem bevallani. Nem választás kérdése a szexuális preferencia, de ha már az vagy akkor jobb ha elfogadod saját magad mintsem szorongj állandóan.
2023. ápr. 24. 17:54
 3/8 A kérdező kommentje:
Ha az vagyok miért nem nézek meg srácokat? Miért nem gondolok ilyenekre amúgy? Egyébként minden srác jól szop?
2023. ápr. 24. 18:06
 4/8 anonim ***** válasza:
83%
Hány éves vagy?
2023. ápr. 24. 20:43
 5/8 anonim ***** válasza:
11%

"Pontosabban kiverte nekem és nekem is kellett neki."

Kellett? Stockholm-szindróma.

2023. ápr. 24. 22:05
 6/8 anonim ***** válasza:
91%
Próbáld újra pasival,hisz biszex vagy.
2023. ápr. 25. 04:56
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Sokan, pl. én is sokszor visszagondolok az első élményeimre, mert nagyon jó volt. Tehát nincs azzal gond, ha újra, és újra meg akarod élni azokat.
2023. ápr. 25. 10:43
 8/8 budaiz ***** válasza:
100%
Nincs azzal semmi gond ha újra előjön az élmény, az első ami nagyon jó volt. Így vagyok ezzel én is. Megéltem azt a hihetetlen jó élményt ami kamaszkoromban jött és azóta is keresem a fiús alkalmakat.
2023. ápr. 26. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!