Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok milyen élményetek van zuhanyzóban?
Figyelt kérdés
F/242023. jan. 24. 14:23
1/13 anonim válasza:
Egyszer elzarták a meleg vizet és össze ment a f@szom.
2/13 anonim válasza:
Heteroszexuális vagyok, de mindig vizes lesz a testem miután megnyitom acsapot.
3/13 anonim válasza:
Egy idős pasi kiverte mellettem de azt hitte nem látom.
4/13 anonim válasza:
Szeretem a Dave világos kék tusfürdőt, haverom is azt használja.
5/13 anonim válasza:
szoktak sasolni és ha észreveszem néha rájátszok
6/13 anonim válasza:
Haverral vertük egymással szemben zuhany alatt. Jó lett volna egy zuhany alá menni, de túl rizikós.
7/13 anonim válasza:
Én mindig lenyomok egy twerket ha jó a közönség!
8/13 anonim válasza:
Eléggé nedves élményeim vannak.
9/13 anonim válasza:
Konditerem zuhanyzójában végeztem a dolgom, és egy másik srác megdicsérte a fenekem. Nagyon elpirultam, nem tudtam mit reagálni, egy köszönöm jött ki a számon, nem is volt semmi egyéb kommunikáció vagy akció.
Aztán többször találkoztunk még ott, megismerkedtünk egymással, és végül történt is ez-az, na nem a zuhanyzóban 😌
10/13 anonim válasza:
Egy kis városban reggel úszás után zuhanyoztam, és a velem szemben lévő nagyon nézte a fenekem, majd öltözés közben végig mosolygott rám, meg nézett. Hazaérve láttam, hogy jött egy üzenet Gayromeon, képpel, és a csávó volt, aki nézett, azt írta, hogy ha gondolom a legközelebbi úszás után nála is zuhanyozhatok. Éltem a lehetőséggel, és egy 3 éves kapcsolat lett belőle :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!