Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nevezik köcsögnek azt a pasit akit meg lehet dugni?Én ebben semmi kivetnivalót nem látok.Merész és bevállalós passziv ennyi!Nekem ők jönnek be!
Figyelt kérdés
2023. ápr. 10. 23:18
21/23 anonim válasza:
Mert izgató egy tárgyként gondolni rá amivel bármit megtehetsz. Nyilván a mindennapokban nem kezeled egy kutyaként, de a szexben izgalmas hogy gondolkodás nélkül megteszi amit kérsz tőle
22/23 A kérdező kommentje:
21-nem gondolok tárgyként senkire főleg arra nem akivel szexelek! Szeretem ha bevállalós a partner de ha nemet mond valamire akkor nem csináljuk.
szept. 17. 08:26
23/23 anonim válasza:
Van akit ez izgat fel. Az hogy téged pont nem, de mást igen meg pont oly mindegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!