Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért nevezik köcsögnek azt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nevezik köcsögnek azt a pasit akit meg lehet dugni?Én ebben semmi kivetnivalót nem látok.Merész és bevállalós passziv ennyi!Nekem ők jönnek be!

Figyelt kérdés

2023. ápr. 10. 23:18
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
65%
Köszönjük emese!
2023. ápr. 10. 23:29
 2/23 A kérdező kommentje:
Bocs de én aktiv vagyok!
2023. ápr. 10. 23:34
 3/23 anonim ***** válasza:
96%
Vannak gonosz és utálkozó, vagy éppen irigy emberek. Ezért bántanak ok nélkül másokat. Passzívnak lenni sokszor lealacsonyító és ribis mások szemében. Hogy egy fiú van lány szerepben mondhatni. Sajnos ezzel passzívként együtt kell élnünk, bár nem kell mindenkinek tudnia és nem is feltétlen látszik ez külsőleg. Ha neked ők jönnek be, hajrá, tedd boldoggá a merész passzívakat 😉
2023. ápr. 11. 00:21
 4/23 Jani Belucci ***** válasza:
79%
Szerintem a köcsög szó egyáltalán nem lealacsonyító ha meleg pasik használják egymás között. Legalábbis én imádom ha a párom a köcsögének hív. És mástól sem hallottam már rég hogy pejoratív értelemben használta volna.
2023. ápr. 11. 07:41
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Számomra ez a köcsögözés kicsit ilyen börtönszleng jellegű volt mindig is. Ott divat különösen köcsögnek nevezni azt, aki hagyja, hogy más férfiak szopassák vagy dugják rendszeresen. Ráadásul az ottani köcsögök sokszor nem is élvezetből, hanem inkább érdekből mennek bele, mert mondjuk azért szopja le a másikat, hogy az kiálljon érte és megvédje a többiekkel szemben. Szóval nem véletlenül tartozik hozzá ilyen lealacsonyító felhang sokszor.
2023. ápr. 13. 16:40
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Engem azzal szoktak inkább cikizni, hogy örök szűz vagyok, mert nem használom a farkam.

Már nem foglalkozom vele

2023. ápr. 15. 18:55
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Csak azok nevezik annak, akik ultraparaszt színvonalon vannak.
2023. ápr. 15. 19:47
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Engem egyszer köcsögözött le tudatosan, bántó szándékkal egy emberke, hát nem tette zsebre, amit mondtam neki. Nem emeltem fel a hangomat, nem sértegettem, de vette a lapot, hogy vagy elkezd tisztelettel beszélni velem, vagy én balra, ő jobbra. Össze is jöttünk egy idő után, ezután a malőr után soha nem volt velem pofátlan. Addig a szent pillanatig, míg én fair playt játszom, elvárom, hogy a másik is az legyen, és ha szükséges, akkor kiállok magamért. Higgadtan, de kellő erélyességgel. Nem bűn konfrontálódni, nem bűn dühösnek lenni és ezt adekvát módon kifejezni.

De persze értem a viccet, ha csak viccből mondják, akkor röhögök rajta, van öniróniám abszolút. :D Disztingválni kell, és nincs gond. :)

22/p

2023. ápr. 17. 16:42
 9/23 anonim ***** válasza:
17%
Hát mert az. Ahogy kurvának hívják azt a nőt aki ugyan így viselkedik.
2023. jún. 26. 06:19
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Császár: Hé! Ernie! Mi ez a lazsálás? Miért nem edzel, feka köcsög? Egyedül szívok itt!

Ernie: Tényleg feka köcsögnek nevezett?

Edző. Úgy bizony.

Ernie: Nem teheti, ez rasszizmus!

Edző: Te feka vagy és egy köcsög, Ernie. Ezek tények. Szerintem Császárt nem izgatja a bőrszíned.

Ernie: A fekaságomnak semmi köze a köcsögségemhez.

Edző: Nem mondta, hogy a feketék köcsögök. Csakis rólad beszélt. Ne keverd a szezont a fazonnal. Még továbbmegyek. Hogyha nem tévedek, kifejezetten szeretetből mondta.

Ernie: Császár meg cigány, mégsem hívnám kormos köcsögnek.

Edző: Miért nem? Lehet, hogy tök megértő lenne. Persze csak akkor, ha szeretetből mondod.

2023. jún. 26. 06:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!