Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nevezik köcsögnek azt a pasit akit meg lehet dugni?Én ebben semmi kivetnivalót nem látok.Merész és bevállalós passziv ennyi!Nekem ők jönnek be!
Mert hímek szeretik megalazni a masikat
Sajnos az allatvilagbol nem jottunk ki
Én meg köcsög megnevezésben nem látok semmi kivetni valót. Ha egyszer az... :)
Én a baráti körömben sokszor mondom magamra, hogy b.zi köcsög. Pl. fahasgatás közben elrepült a fa, és majdnem eltalálta az egyik barátomat. Mondtam neki: "Na, ez a b.zi köcsög így akar ismerkedni." Ezen mindannyian jót nevettünk. Hisz tudjuk, poén az egész. :)
De szexben ha a passzív oldalon vagyok, akkor szeretem, ha így beszélnek velem, illetve, van, amikor aktív vagyok, és a passzív partner kéri ugyan ezt. Szerintem ezzel nincs semmi baj.
És ha mi mondhatjuk, de a heterók nem, na az a diszkrimináció! Vagy inkább kirekesztés -egy szó használatának a jogából. Szóval az én véleményem szerint nyugodtan nevezzük nevén a gyereket. A szék az szék, a fa az fa, a köcsög meg köcsög. :D
41/ bi F
Én a köcsög szót sokkal többet hallom olyan értelemben használva, mint “szemétláda”, “rohadék”.
Pl: “De köcsög vagy, hogy így megszívattad!”
Köcsög, egy edény, amibe folyadékot töltenek.
És igen!
Köcsög vagyok, amikor a másik folyadékkal, azaz, friss spermával tölti meg a számat, fenekemet. Örömmel vagyok köcsög, mert ezzel a másiknak is örömet okozok. A partner meg szopás dugás közben, ha kedve van hozzá, nyugodtan nevezzen köcsögnek, hisz, az vagyok.
A hétköznapi beszédben inkább vicces felhanggal hallom a köcsög szót.
"Köcsög, egy edény, amibe folyadékot töltenek."
Wow, erre még egyszer sem gondoltam, pedig tökre logikus magyarázat! :O
Mondjuk az tény, hogy én is inkább csak pejoratív értelemben hallottam még ezt a szót. Különösen mondjuk ilyen börtönös környezetben, ahol tényleg azt nevezik köcsögnek, aki hagyja, hogy a társak rendszeresen "megtöltsék". Akár szájba, akár seggbe, és akár egymás után többen is.
Véleményem szerint azért pont köcsög, mert az edény szája sokkal szűkebb, mint azután a kibővülő "hasa". Vagyis a végbél nyílás szűk, de azon belül már tágas hely van. A vastagbelet nem tudod szorítani, csak a záró izmot. Én így hallottam, ezért mondják arra a férfire, akit popsin dugnak,hogy Köcsög.
Finoman : Népművészeti cserépedény !
Mint ahogy a sűrűn szexelő nő, : Fa.ztarisznya !
6~
Mivel a szűzhártyából ered, ezért gyakorlatilag minden heteró pasi is szűz egész életében. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!