Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek, hogy meggondoltátok magatokat alkalmi szex talin? Ha igen miért?
Figyelt kérdés
Le lett előre beszélve a találkozó, el is mentetetek, de aztán nem jött be a partner élőben, vagy taszított a személyisége, beszéde, stílusa. Vagy nem jól csókolt. Vagy igénytelen, büdös volt. Stb.
Szóval meggondoltátok magatokat, hiába mondtatok először igent. És mielőtt igazi akció lett volna, eljöttetek.
Mit szólt a partner?
2023. ápr. 7. 18:23
2/9 anonim válasza:
Alkalmi szex talim se volt soha 🤷♂️
3/9 A kérdező kommentje:
Akkor miért válaszolsz? 🤔
2023. ápr. 7. 18:43
4/9 anonim válasza:
Miért teszel fel kérdéseket? 🤷♂️
5/9 A kérdező kommentje:
Releváns válaszoknak örülnék
2023. ápr. 7. 20:23
6/9 anonim válasza:
Én nem tudnék így megalázni senkit, csak szélsőséges esetben utasítanám el (pl. nagyon büdös). Rossz csók, személyiség, beszéd miatt biztos nem. Nem párt keresek benne, csak egy alkalmi szexpartnert.
7/9 anonim válasza:
Sárgák voltak a fogai a csajnak, igénytelen volt, kellemetlen szagú.
Nekem meg fájt a fejem. :D
8/9 anonim válasza:
Fordított helyzetben voltam - elkezdtem vetkőzni, ahogy letoltam a gatyát a srác elnézést kért, hogy ő ezt bizony nem engedi a fenékebe. Így jártam. Azért a szájával kicsit kárpótolt. :)
9/9 anonim válasza:
Miközben szoptam egy kezdőt a susnyásban, inába szállt a bátorság, amikor hallott csajokat közeledni. Elrakta a lompost, el se élvezett, lelépett. Pedig nem hallatszódott közel a női beszéd, a közelben volt egy földút, nyilván nem akartak hozzánk jönni, csak végigmenni az úton, amely a közelben kanyarodott, ráadásul kiváló takarásban voltunk. Ha mégis beásták volna magukat a susnyásba, két másodperc és a rövidgatyeszt magunkra kaptuk volna. Ürügyet mindig lehet találni, hogy "bocs, lányok pisilünk, csak szólok" és hasonlók. De a srác berezelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!