Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy lehet 1-2 kép és pár...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet 1-2 kép és pár mondat alapján hogy eldönteni, hogy valakivel akarok-e szexelni vagy sem? Vagy az biztos jó lesz-e?

Figyelt kérdés

Adott egy netes társkereső. Mondjuk te is és a másik fél is szeretné jól érezni magát. De hiába látok róla egy-két arcképet +- intim képet, illetve váltunk pár szót online. Lehet, hogy élőben nem lesz meg a kémia közöttünk? Lehet nem is fogunk tetszeni egymásnak? Így hogy lehet eldönteni előre, és azt mondani, hogy igen akarok vele szexelni.

Vagy fordítva. Lehet képek alapján nem tetszik annyira a másik, inkább nemet mondanék, de élőben pedig fantasztikus társaság lenne, és meg lenne közöttünk az összhang, így a szex is élvezetes lenne.

2023. márc. 26. 10:11
 1/6 Noren1989 ***** válasza:
100%

Simán lehetséges, amit felvetettél.

Ezért is érdemes nem egyből szobára menni, hanem élőben is beszélgetni kicsit.

2023. márc. 26. 10:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

6 éve ismerkedem, ez alatt volt 2 kapcsolatom, szóval van pici tapasztalatom társkeresős platform használata tekintetében. Teljesen van létjogosultsága annak amit felvetsz, sosem lehet tudni hogy milyen a másik személyesen…

Rengeteg fiú teszi-veszi magát instagramon és a társkeresőkön, bepózolnak, itt egy kis edzőterem, ott egy kis strandocska - és mind szépen is tud mutatni, aztán mikor az utcán véletlenül meglátod őket (tehát nem volt beszélgetés, csak ránéztél a profiljára és emlékszel honnan ismered), akkor jössz rá a valóságra… Nem mindenki olyan szép és mázas mint amilyennek mutatja magát, és nem mindenki olyan “rossz”, mint amilyennek tűnt elsőre…:) Írásban és képeken mindenki azt csinál és mutat magából, amit szeretne, de nem biztos, hogy fedi a valóságot.

Elsősorban magadnak/magunknak adjunk esélyt - mi történhet egy kellemetlen találkozóból? Maximum hazamész, de az is lehet, hogy pont életed szerelméről maradsz le…:)

2023. márc. 26. 10:28
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a megerősítést, én is így érzem. Bár nekem nincs sok tapasztalatom.

Amúgy velem is volt egy hasonló élmény, hogy társkeresőn láttam egy fiút, aki képek alapján nagyon bejött. Aztán egyik nap elment mellettem az utcán, csak pár másodperc volt, de az alapján már másként viszonyultam hozzá, mivel láttam élőben mozgás közben, a gesztusait.

2023. márc. 26. 10:44
 4/6 Jani Belucci ***** válasza:
92%
Nem tudhatod előre, hogy jó lesz-e a kémia. Minden élőben dől el. Aztán majd akkor eldöntöd hogy akarsz-e vele szexelni vagy sem. Nem kötelező semmi, hiába mondtad a képei alapján hogy szexelnél vele. Bármikor meggondolhatod magad.
2023. márc. 26. 10:55
 5/6 anonim ***** válasza:
69%

99% eldönti azonnal, nem is válaszol, le sem sz@r. Pedig az életben volt olyan, aki elsőre nem annyira volt szimpatikus, de később meg rájöttem és megismertem és hát sokáig együtt voltunk. Persze erre ma senkinek se ideje ,se energiája nincsen. Inkább offol mindenkit

:((((

2023. márc. 26. 12:07
 6/6 anonim ***** válasza:
62%
Egy gebe csávó írt rám itt egyszer. Offoltam. Aztán az élet úgy hozta, hogy megismertem innen egy másik csávót és szóbahozta a hármast. Na ezzel a csávóval akarta. Álíltása szerint élete legjobb dugása vele volt. Sok dologra gondoltam csak erre nem. És belementem mert végülis a farka bejött. Valóban nagyon ügyes volt. Szóval sose lehet tudni.
2023. márc. 29. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!