Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Magyarországon miért ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyarországon miért ilyen megkeseredett, gonosz és reménytelen az ismerkedés, ha valaki meleg?

Figyelt kérdés

Mostmár nem zavar úgy a megkeseredettség, mint néhány évvel ezelőtt.

Nemrégiben (néhány hónapja) kezdtem bele ismét az ismerkedésbe (úgy alakult, hogy kiléptem az előző kapcsolatomból, szóval evidens, hogy újra ismerkedem:) ), és azt vettem észre, hogy a társkeresős oldalakon az ismerkedés rosszabb és kellemetlenebb mint valaha.

Sok a megkeseredett, gonosz ember, nem nyitottak, fáj nekik az élet, hazudnak, arrogánsak minden ok nélkül, úgy érzik az emberek mintha támadnák őket, pedig még épp el sem kezdtünk beszélgetni.

Személyesen mostmár évek óta próbálom a fejemben kitalálni mi a helyes módszer, vagy, hogy kit és hogyan tudnék leszólítani, de pofont nem szeretnék a végén kapni, így ebbe még nem mentem bele. :D

A meleg szórakozóhelyek szimplán nem az én világom, nem a villogó meleg vagyok - "kiöregedtem" már a hajnalig tartó buliból és iszogatásból...

Húszas éveim közepén járok, és olyan szempontból elszomorító a partnerkeresés gondolata, hogy szeretnék már "megállapodni", megállni, megnyugodni valaki mellett - de a mai meleg társadalomban szinte lehetetlen, vagy nagyon kicsi az esély erre (persze fel SOHA nem fogom adni), mert ahogy fentebb is írtam, a meleg férfiak roppant megkeseredettek.

A jelenlegi politikai klíma és helyzet ellenére, de szeretem Magyarországot, szeretek itt élni, szeretem a szokásainkat (a többségi társadalom megkeseredettsége ellenére is), szeretem a munkám, szeretem itt az életem.

Persze szívesen kipróbálnám milyen az élet külföldön... de csak az ismerkedések végett "üldözzem" el magamat?

Abban is gondolkodtam, hogy lehet én "szeretnék" sokat, de ha végig gondolom, akkor nem biztos, egy kiegyensúlyzott, férfias szellemi és testi partnert szeretnék az oldalamon látni, aki szereti magát és szereti az életét. Jó lenne valaki oldalán megöregedni, fejlődni, együtt.

2023. ápr. 7. 16:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
57%

Csatlakozom az 1- eshez.

56 éves, nem lerobbant, nem lestrapált jó körülmények között élő Bp- i lakással rendelkező heteró férfi vagyok.

Sajnos 3 éve egyedül.

Olyannyira, hogy még próbálkozás sem volt, mégcsak kaland sem.

Egyszerűen azt látom, hogy a nők álltalánosítanak. Minden férfi bunkó, minden férfi csak szexet akar.

Ezért inkább zárkózottak lettek, és nem nyitnak a rendesebbek felé sem.

Hogy nálatok melcsiknél mi a helyzet, azt nem annyira tudom.

Én azt látom, hogy ha komoly kapcsira nincs is lehetőség, szex kaland talán adódik.

Heteró esetben még az sem. Rám állandóan a neten meleg férfiak írkálnak, szex randevúra szeretnének csábítani.

Ezen kivül, ott vannak a meleg szórakozóhelyek, meleg szaunák, stb.

Heteró területen ilyesmik sincsennek. Szórakozóhelyen minden normálisabban kinéző nő férfivel van.

Aki egyedül "legyeskedik" az meg olyan is sajnos.

Úgyhogy nem igazán jó itt a helyzete a férfiaknak, akár melcsike, akár hetike.

Sajnos ez van. Pár év, és az utcán szomorúan, lesütött fejjel járó férfiakat látunk csak. 😥😢

2023. ápr. 8. 10:36
 12/17 anonim ***** válasza:
90%

"melcsiknél"

"kapcsira"

"hetike"

Nem tudom, hogy mit keresnek a nők egy férfiban, de ezt biztos nem. :)

2023. ápr. 8. 11:58
 13/17 anonim ***** válasza:
90%

Fuu b@sszus nem hagyhatom ezt szó nélkül, de a heterók, akik itt panaszkodnak, hogy nekik is legalább annyira nehéz azok ugyanazon a bolygón élnek? :'D

Először is, a nőknél sokkal többet ér az, ha valakinek egy megnyerő személyisége, kellemes természete van, és sokkal kevésbé mérvadó a külső. Ellenben a nálunk, melegeknél (főleg 20 év körül), ha nem nézel ki úgy legalább, mint egy Netflixes tini srácot játszó 25 éves, vagy egy insta modell, akkor elfelejtheted, hogy bárkinek tetszeni fogsz...

Másrészt pedig,ha meglátsz egy nőt, aki tetszik, nincs az, hogy 99% nem vonzódik a NEMEDHEZ, hanem valószínűleg ő is hetero. Persze előfordulhat, hogy épp pont leszbikus, de nálunk b@sszus szinte biztos, hogyha pl valahol meglátunk egy helyes srácot, akkor nagy valószínűséggel hetero, ezért inkább nem is próbálkozunk, mert nem vagyunk tahók, hogy heterokra rámászunk (mint ahogy azt sokan gondolják...)

Harmadrészt nem kell a nőkre úgy tekinteni, mint valami földönkívüli külön faj! Ugyanúgy nagyon jól el lehet velük beszélgetni egy csomó mindenről, és nem fognak elszaladni, ha hozzájuk szóltok. Lehet nekem melegként könnyebb velük megtalálni a közös hangot, de higgyétek el, hogyha ezt nem is hangoztatják, ők is nagyon szeretnének srácokat megismerni. Szóval ne hasonlítsuk már össze a kettőt, hogy nektek is van olyan nehéz! Ha rajtam múlna fix heteró lennék, és valószínűleg nem is lennék egyedül...

A kérdezővel pedig teljesen egyetértek, ugyanilyen tapasztalataim vannak nekem is, egyik próbálkozásomnál sem sikerült olyasvalakit megismerni, akivel komolyabbra fordultak volna a dolgok, pedig már hosszú évek óta vagyok erre. Csak az a különbség, hogy én már kezdem feladni... Nem érzem reálisnak, hogy találjak bárkit is, akivel kölcsönös lenne a vonzalom.

2023. ápr. 8. 15:00
 14/17 anonim ***** válasza:
46%

12.

Ahogy gondolod töki-bogyesz !!

2023. ápr. 8. 15:02
 15/17 anonim ***** válasza:
69%

13.

Még hogy a heteróknál nem számít, hogy hogy nézel ki ???

Háááát, most nehezen kapok levegőt.

Elmondom tesókám, hogy szinte manapság csak az számít.

Nézzél szét a hétköznapi életben. Boltban, utcán, munkahelyen, stb.

Azt fogod látni, hogy a szép férfiak mellett szinte mindíg ott a csinos nő.

Aki viszont nem 10 pontos, az csak lődörög össze-vissza.

2023. ápr. 8. 15:14
 16/17 anonim ***** válasza:
79%

"Először is, a nőknél sokkal többet ér az, ha valakinek egy megnyerő személyisége, kellemes természete van, és sokkal kevésbé mérvadó a külső."

Ez marhaság. A nőknél ugyanúgy a külső a legfontosabb, mint nálunk melegeknél. A huszonéves lányok pláne az adoniszt keresik, hasonlóan a huszonéves meleg srácokhoz.

Arról nem is beszélve, hogy nem nehéz olyan meleget találni, akit nem zavar, sőt kifejezetten tetszik neki, hogy ha a másiknak kicsi a farka (főleg ha passzív), míg az átlag méret alatti heteró pasiknak nem sok esélyük van a nőknél.

2023. ápr. 8. 15:22
 17/17 anonim ***** válasza:
81%

Na ez meg a másik.

Heteróknál, ha kicsi, vagy csak átlagos a méreted, akkor nincs sok esélyed.

Én azt hallottam, hogy ha ma egy férfi randira hív egy nőt, akkor a TOP 3 kérdés már az első randin elhangzik a hölgy részéről.

1. Hol dolgozol, mi a beosztásod, milyen a fizetésed?

2. Van e saját lakásod, milyen körülmények közt élsz ??

3. Milyenek az intim méreteid, /hosszúság, vastagság/, mennyire vagy kitartó és kőkemény az ágyban ??

Ez a 3 legfontosabb kérdés. Ha valamelyik nem igazán stimmel, akkor este kapod a következő sms-t:

"Sajnálom, de másak az elvárásaim, ne haragudj, de nem szeretném folytatni."

Ennyi.

2023. ápr. 8. 16:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!