Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehetne tenni ilyenkor?
Figyelt kérdés
Én még elég fiatal vagyok, 19 éves. Van egy srác, ő se idős, de nálam idősebb. Nagyon sokat köszönhetek neki. Ő is meleg. Miatta tudtam elfogadni magam, ő öntött belém elég bátorságot, hogy otthon elő merjek bújni, az ő vállán sírtam az első nagy szerelmi bánatom idején. Viszont ez az ember kezd teljesen szétesni. Az egészsége aggasztóan megromlott, nemrég egy komolyabb szívműtétet is kellett végezni rajta, ki-be járkál a kórházból lassan 1 éve. És borzalmas érzés látni, hogy hónapról hónapra gyengébb. Fizikailag is, mentálisan is egyre kevesebbet bír. Próbálja palástolni előttem, hogy stabil pont maradhasson, de látom a szemében, hogy már ő maga is kezd aggódni, hogy hova fog vezetni ez az egész. És nem tudom, hogy tudnék segíteni, mert semmiben nem hagyja, hogy bárki segítsen neki. Egyszerűen rettegek, hogy egyszer valami nagy baj történik vele. És még tényleg iszonyú fiatal, 28 éves. Nem tudom, mit kéne tennem.2023. ápr. 4. 19:21
1/5 anonim válasza:
Mondd el neki, hogy rád számíthat és szívesen osztoznál vele a terhein, visszaadnád, amit ő adott neked, amikor padlón voltál.
2/5 anonim válasza:
Vannak akik megriadnak a segítségtől, mert gyengének érzik magukat tőle. Nem kell mondani semmit, csak állj mellette lelkileg és segíts neki amiben kell, de úgy, hogy ne érezze magát gyengének és kiszolgáltatottnak.
Családja nincs?
3/5 A kérdező kommentje:
Családja? Nem nevezném családnak... Amikor a szívműtéte után kórházban volt, még akkor sem látogatták meg.
2023. ápr. 6. 01:35
4/5 anonim válasza:
Szerencsés a barátod, hogy te vagy neki.
(2-es voltam)
5/5 anonim válasza:
Szia kérdező. Mi történt azóta?
Remélem boldogan éltek egymással :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!