Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác, akivel 3 hónapig randiztatok egyik pillanatról a másikra elkezd ghostingolni (nem válaszol napokig üzenetekre) hogyan zárjátok le vele az ismerkedést?
Én azért egy héten belül visszaírnék neki, hogy hello szia, feltűnt, hogy nem reagálsz az üzeneteimre, nem érdeklődsz irántam, mindkettőnknek jobb lesz, ha lezárjuk ezt az egészet.
Valami ilyesmi. Mit szóltok? Vagy felesleges?
Én szeretném felnőtt módon kezelni ezt az egészet. Nem ugyanúgy eltűnni, ahogy ő tette. A vicc az egészben, hogy még ő osztott ki engem egyszer, hogy van még hova fejlődnöm érzelmileg, illetve önismeret tekintetében. Hazudott is, mert mikor közölte őszintén, hogy ettől még haverok maradhatunk, gondolom abban reménykedett, hogy majd magamtól lelépek. De én meg szerelmes voltam belé, és próbáltam legalább ilyen módon kötődni hozzá. Még találkoztunk is egyszer a randizási fázison kívül, de érezhető volt, hogy nem nagyon akar velem mélyen beszélgetni. Majd online még beszélgettünk 2 hónapon keresztül...utólag felteszem magamban a kérdést...de minek.
Mikor nem reagált már akkor eldölt hogy vége, hiába erölködsz.
Pár hete is te írtad ki hogy
Mennél pszihológushoz a srác kedvéért, ezek szerint mégse mentél.!?
Jaaaj te vagy az a kérdező aki egy másik kérdésben azt taglalta, hogy a barátja sok dologra rávilágótotta, meg hogy azt mondta beteges a kötődesed a szüleidhez?
Én az a válaszoló voltam ott, aki azt írta, hogy a haverod kontrollálni akar, személyisegzavaros. Akkor nagyon védted, és látod igazam lett. Hagyd a francba! Tiltsd le aztán kész. Eddig is hülyére vett.
Nekem is volt pár éve valaki,aki így viselkedett velem.De ennyit nem nyűglődtem rajta,nem ért meg annyit az egész.
Rájöttem ugyanis,hogy mivel eltűnt, még jót is tett velem !
Megmentett ugyanis - saját magától! Jól jártam, és hálás voltam a sorsnak!
Azt akarja elérni, hogy te szakítsál vele. Nem akar sértett nővé tenni azzal, hogy nyíltan szakít.
Oka valószínüleg az, hogy alakulni kezdett neki valami egy számára nálad vonzóbb nővel, aki valószínüleg évek óta köreibe tartozik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!