Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác, akivel 3 hónapig randiztatok egyik
pillanatról a másikra elkezd ghostingolni (nem válaszol
napokig üzenetekre) hogyan zárjátok le vele az
ismerkedést?
Figyelt kérdés
Én azért egy héten belül visszaírnék neki, hogy hello szia, feltűnt, hogy nem reagálsz az üzeneteimre, nem érdeklődsz irántam, mindkettőnknek jobb lesz, ha lezárjuk ezt az egészet.
Valami ilyesmi. Mit szóltok? Vagy felesleges?
Én szeretném felnőtt módon kezelni ezt az egészet. Nem ugyanúgy eltűnni, ahogy ő tette. A vicc az egészben, hogy még ő osztott ki engem egyszer, hogy van még hova fejlődnöm érzelmileg, illetve önismeret tekintetében. Hazudott is, mert mikor közölte őszintén, hogy ettől még haverok maradhatunk, gondolom abban reménykedett, hogy majd magamtól lelépek. De én meg szerelmes voltam belé, és próbáltam legalább ilyen módon kötődni hozzá. Még találkoztunk is egyszer a randizási fázison kívül, de érezhető volt, hogy nem nagyon akar velem mélyen beszélgetni. Majd online még beszélgettünk 2 hónapon keresztül...utólag felteszem magamban a kérdést...de minek.
Ez kicsit más példa, és a másik fél nő, de nekem pl. nemrég volt olyan esetem, hogy majdnem 2 éve tartott köztünk a kapcsolat, sok mindent megbeszéltünk, gyakran kaptam véleménynyilvánítást és tanácsokat a saját életemmel kapcsolatban, míg egyszer, pár hete visszanyalt a fagyi, és én is elmondtam valamiről a véleményemet. Onnantól kezdve csend volt, mire rákérdeztem, miért is nem beszélünk két hete. A válasz: megsértettem. De mindegy, nem is ez a lényeg, hanem csak azt akartam mondani, tudom, mennyire nehéz embereket elengedni, akikhez kötődünk, de a magyarázatkereséssel, a próbálkozással saját magunknak teszünk rosszat. Ebbe bele kell nyugodni, hogy nincs tovább, és hagyni, hogy menjen. Majd jön később más.
2023. ápr. 3. 10:14
12/28 A kérdező kommentje:
En egyebkent utolag belegondolva azt erzem h ez egy eg narcisztikus, manipulativ szemelyiseg volt. Aki koran levett a labarol, majd hagyta h gyorsan kotodjek hozza. Majd szakitott, de tudta h en nagyon is kotodom es nem fogom annyiban hagyni. O sem tunt el es jatszott az erzeseimmel. Es en hiaba tuntem elotte erosnek, belul szenvedtem. De ugy erzem nekem is megkonnyebbules lesz ha ezt annyiban hagyom. Mert ez a srac tobb fajdalmat okozott mint oromot, es igazabol a kezdeti vagyakozasaimat probalta kihasznalni.
2023. ápr. 3. 10:38
13/28 anonim válasza:
Három hónapnyi randizgatás (nálam az heti 2-3 találkozást jelent, online nem bohóckodom) után már mindent tudunk egymásról, telefonszám, lakcím stb., nem hagyom csak úgy eltűnni.
2023. ápr. 3. 10:41
14/28 A kérdező kommentje:
Én is pontosan tudom hogy hol lakik. Céges elérhetőségét is tudom, sőt még a Netflix accountunk is közös. xd de ezek után megéri nekem ezzel foglalkoznom, hogy aztán a végén rendőrségi ügy legyen ebből?
2023. ápr. 3. 10:51
15/28 anonim válasza:
Nyugalom, semmi címezés#4
2023. ápr. 3. 11:02
16/28 anonim válasza:
Elmész hozzá, hogy szia mi van veled, vagy éppen mi van velünk, egy beszélgetésből nem lesz rendőrségi ügy.
Vagy felejtsd el az egészet és lépj tovább, senki nem ér annyit, hogy rámenj lelkileg.
2023. ápr. 3. 13:09
17/28 A kérdező kommentje:
Azert a lakaskulcsa nincs meg. Meg most komolyan, van aki ilyet megcsinal? Azert nem hazastarsak voltunk.
2023. ápr. 3. 14:19
18/28 anonim válasza:
Nem úgy értettem, hogy bemész a lakásába, te! Bár ha rózsaszirmokkal körbeszórva várnád az ágyán meztelenül, talán nem mondana nemet. :)
Este munka után, vagy hétvégén átmész hozzá, BEKOPOGSZ-CSENGETSZ és ha ajtót nyit, akkor dumáltok. Nem gondoltam, hogy ezt konkretizálnom kell.
16-os voltam.
2023. ápr. 3. 14:43
19/28 anonim válasza:
16, ne küldd oda, balul is elsülhet
2023. ápr. 3. 14:53
20/28 A kérdező kommentje:
Szerintem is necces. Es ha massal van? Ez mar szamomra zaklatas kategoria. Nem kameraztam be a lakasat, szoval nem tudom mi zajlik ott.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!