Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A drag queenek beteg emberek?
Figyelt kérdés
Tényleg az lenne a normális, hogy "férfiak" egy túlszexualizált nőnek akarnak látszani? Ezt képesek művészetnek nevezni?
Mi van az emberekkel?
Merre halad a férfiasság?
2023. ápr. 1. 08:10
11/27 Jani Belucci válasza:
#8: Személyesen ismerek több drag queent. Eggyel még jártam is. Veled ellentétben én tudom miről beszélek. A drag queenség és a transzneműség nem következnek egymásból. A legtöbb drag queen cisz férfi.
12/27 anonim válasza:
12
Viszont jelentős részük ott a rosszlányon
13/27 anonim válasza:
12 és te el is hiszed hogy egy full heteró kivakolja magát, qrvas ruhákba öltözik? Hány éves vagy? 3?
15/27 anonim válasza:
Hiába nevezitek el ilyen hangzatos nevekkel😂 magatokat, ezek sima b.zik!
Ilyen nincs, hogy kicsit b.zi, meg fél b.zi, meg majdnem b.zi,de még nem teljesen.
16/27 anonim válasza:
Amíg nem ártanak vele senkinek, hadd csinálják. De nem akarom, hogy közöm legyen hozzájuk, vagy hogy összemossák őket a melegekkel.
17/27 Jani Belucci válasza:
#15: Most a cisz és a hetero szavakra gondolsz? Az egyik nemi identitást jelöl, a másik meg szexuális orientációt. Semmi köze a kettőnek egymáshoz. Az hogy magadra milyen neműként gondolsz, és hogy milyen neműekhez vonzódsz, az két különböző tulajdonsága egy embernek. És igenis van kicsit b*zi, közepesen b*zi, meg totál b*zi. Pont ezért találták ki a Kinsey skálát. Senki nem mondta hogy a drag queenek jelentős része ne lenne meleg. Az a te bajod már, hogy nem érted a szavakat.
18/27 anonim válasza:
Jani, te komolyan hiszel ebben az alternatív univerzumban, amit itt összehordasz?
19/27 Jani Belucci válasza:
#18: Tudomány b*zmeg. Nézz utána a szakirodalomnak, és hogy milyen kategóriákat használ. Nem fogok elemi algebrát magyarázni egy neandervölgyinek.
20/27 anonim válasza:
Ha ők erre vágynak, akkor miért ne élhetnék meg? Másoknak nem ártanak. Pont tegnap esti buliban beszélgettem egy draggel, teljesen normális, közvetlen volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!