Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg srácok, egy kapcsolatban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg srácok, egy kapcsolatban mennyire igénylitek a romantikát? És milyen formában?

Figyelt kérdés

2023. márc. 31. 21:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Számomra elképzelhetetlen kapcsolat romantika nélkül. Majd talán egyszer lesz is benne szerencsém. :D
2023. ápr. 1. 18:00
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
A romantika egy párkapcsolat alapja. Anélkül igazán jó párkapcsolat nincs.
2023. ápr. 1. 19:18
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Javíthatatlan romantikus típus vagyok. Amikor kapcsolatban voltam szerettem kapni, de természetesen adni is. Még olyan romantikus dolgok is voltak, amelyet mások adott esetben nyálasnak tartanának. A mindennapok apró ajándékait észre kell venni és egy kapcsolatban szerintem arra kell törekedni, hogy találjunk mindig alkalmat a romantikára, az élet apró örömeire. A mindennapok rohanásában az ember hajlamos erről megfeledkezni (főleg az időhiány miatt), de az ilyesmire mindig kell időt szakítani. Sajnos mostanság azt veszem észre, hogy a romantika veszített az értékéből, de én még az a típus vagyok, aki hisz ebben. Hiszen, hogy nem veszett ki a romantika a világból.
2023. ápr. 1. 21:44
 14/22 anonim ***** válasza:
86%

Mikor nemrég valakivel több találkozás után úgy éreztem,hogy alakul valami....elhívtam egy étterembe ebédelni.

Akkor mondtam meg neki szóban,hogy megszerettem..

Szó szerinti válasz:

" Ba...meg,ez tök cringe"....

Na,ha valakit öntöttek már arcul jeges vízzel,akkor az tudja,mit érezhettem...

Érdekes, hogy megvolt a közös szimpátia,volt ölelés,csók,részemről apró ajándékok.

De ez intermezzo pontot is tett rá,mert még az étvágyam is elment.

Azóta nem volt konkrét ismerkedés,mert megtette a hatást.

2023. ápr. 2. 04:38
 15/22 Gaydoctor23 ***** válasza:
100%
Én nagyon igénylem.A sex is kell,de az másodlagos legyen.Első a kölcsönös megértés és szeretet.
2023. ápr. 2. 06:41
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy furán hangzik, de szerintem nem feltétlen kell párkapcsolatban lenni, hogy két ember romantikus pillanatokat töltsön egymással. :) Alapvetően szenvedélyes vagyok és szerintem sok szeretet van bennem, szóval ha valakivel ÚGY vagyok együtt, az már valahogy kölcsönöz egy romantikus bájt az egésznek, persze, ha a másik fél is vevő rá. Odáig vagyok a cuddlingért, a csókért, a simogatásért, azért, hogy csak nézzünk egymás szemébe, majd mosolyogjunk egymásra, mint két tejbetök. 😂 Igazából egy numera adtán ennél nem is vágyom többre és nem is nagyon hagyom. 😄 (Itt most kizárólag a romantikának egy szűk rétegéről van szó- más formájában nem volt még részem.) Persze sokkal jobb egy olyan személlyel, akit szeretek, szerencsére olyan pillanataim is voltak már. :)

18

2023. ápr. 4. 16:57
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Akkor minél több ilyen legyen az életedben,kedves 16-os !

Ne csak pillanatokra,főleg!

2023. ápr. 4. 18:05
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon.
2023. ápr. 12. 00:24
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon
2023. okt. 30. 20:42
 20/22 anonim ***** válasza:
92%

Duma,nagy szavak,hogy így igénylik meg úgy..

Aztán akitől megkapjátok,azt átveritek,kiröhögitek,kibeszélitek és szaladtok egy bunkó csődörhöz,aki leköp,erőszakos...

Utána meg olvasni itt a sirámokat,hogy jaj,hát ezt nem is gondoltam volna..

Nem dumálni kell,hanem egyáltalán tudni,mi a romantika ! Ugyanis az nem a gumi típusánál és ott kezdődik,hogy van- e helyed,már az első találkozáson..

Nagyon kiábrándító és elszomorító,ami ma megy.

2023. okt. 31. 05:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!