Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok, egy kapcsolatban mennyire igénylitek a romantikát? És milyen formában?

Nagyon igénylem. Minden formájában. Legyen szó a szerelemmámoros nyáladzásról, egy közös étkezésről, közös filmezésről, szeretkezésről, közös sétáról és beszélgetésről, vagy egy társasjátékról, nem érdekel, csak a másikkal lehessek és minőségi időt tölthessek vele. Nekem az is sokat jelent, ha a másik (őszintén) megkérdezi, milyen volt a napom. Aztán szeretem a nap végén a másik vállát és/vagy hátát gyengéden megmasszírozni, hogy kicsit felfrissüljön. :)
Aztán mivel súlyos alvászavarom van, ezért szeretem, ha minél nyugodtabb a környezet, és ha van egy nagykiflim, aki átkarol, az végtelenül meg tud nyugtatni. Garantáltan később fogok elaludni, mint a társam, de legalább nem lesz egy pokol az egész éjszaka. Alapból nem igénylem, hogy vigyázzon rám bárki is, viszont az éjszakák pokoliak egyedül. Hogy hullafáradt vagyok, bevettem egy marék gyógyszert, és mindezek ellenére sem tudok aludni. Ezért éjszakánként nagyon jól esne, ha valaki vigyázó karjai körülfonnának, még ha nem is segít közvetlenül a problémán, a lelki hatása óriási. És még sorolhatnám a dolgokat.
22/p

Ahogyan a 4-es írta,az nagyon jó és szeretetteljes kapcsolat lehet:)
Volt ilyen párom,nagyjából korabeli,mint a válaszoló.
Egy volt eltérés,hogy nem tudnék senkivel aludni,szeretek elterpeszkedni.Így volt két ágy,és így aludtunk évekig.
Egyébként nemrég azért szakadt meg egy ismerkedésem,mert a srác ragaszkodott volna a közös alváshoz.
F/a

Nagyon. Ölelés, csók, simogatás, pillow talking, szerelmes egymásra nézés, becézgetés, minden jöhet.
18 f

Szerintem ezt nemcsak srácok,de férfiak is igényelnék..
Akár srácoktól is:) Adni is, kapni is a szeretetet,figyelmességet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!