Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi volt a legkínosabb élményet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legkínosabb élményetek ?

Figyelt kérdés
2023. márc. 31. 06:07
 1/8 anonim ***** válasza:
92%

Egy hónapja,egy harmincas srác,akiről azt hittem,hogy végre megtaláltam évek után,akit kerestem...És ő is úgy állt hozzám,kedvesen,figyelmesen...

Szóval,az a helyzet,hogy nős és már hat éve....:(

Most húsvétra ismét egy csalódást hozott a nyuszi:(

2023. márc. 31. 06:27
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
Köcsög nyúl. Sajnálom h így jártál.
2023. márc. 31. 06:56
 3/8 anonim ***** válasza:
97%
A passzívnak nagyobb farka volt mint nekem. Rávettem hogy dugjon meg, mikor kezdte belém tenni a párja megjött, kínos volt ott ülni míg veszekedtek.
2023. márc. 31. 06:58
 4/8 anonim ***** válasza:
94%

Nekem nagyon sok van 😅 Vagy kimondottan szexuális jellegűre gondolsz?

Velem sajnos többször elfordult már munkahelyen, mások/kollégám előtt, hogy lánynak hittek. Rendszeresen csókolommal köszönnek férfiak. Nem vagyok férfias alkatú, a hangom is lányos, és maszkban is voltam, szóval az arcom sem látszott annyira (bár olyan is volt, hogy nem volt rajtam maszk, mégis...) 😅 Na mindegy, elég kínos ilyenkor magyarázkodni, vagy inkább csak elviselni, mintha nem is hallottam volna. Telefonálás közben is nem egyszer voltam már "hölgyem" , de legalább azt más nem hallotta. Pedig nem direkt csinálom, nem hordok női ruhákat, nem hosszú a hajam, nincs mellem. Sőt néha borostám is volt. Ahhwhwhw 😣

Úristen, utolsó 😧😳 Ez tényleg nagyon kellemetlen. Mondjuk nem értem, ha ő volt a passzív 🤔 na mindegy.

Sosem értettem a megcsalást, szörnyű...

2023. márc. 31. 08:46
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Legkínosabb szexuális élményeim között az szerepel, hogy túl sokáig bírom szexet aktívként. A passzív mindig előbb el szokott élvezni és nem volt kedve tovább huncutkodni.

Pedig én szívesen szexelnék úgy is (főleg passzívként), hogy nincs szexuális vágyam. :D

2023. márc. 31. 09:46
 6/8 Gaydoctor23 ***** válasza:
100%

Betettem a pasinak erre beszärt..

Hát ez elég kellemetlen volt.

Aztán neki már nem volt kedve folytatni..

Szegény annyira szégyellte magát, hiába mondtam neki fürdés után,

hogy semmi baj.

Kínos dolog na de megértem, elfogadom.

2023. márc. 31. 10:15
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is elég sokáig szeretem dugni a passzívat, egyszer egy sráccal voltam, már vagy fél órája raktam őt, mikor benyögi, hogy elmehetnék már, mert mindjárt hazaér a pasija. Azonnal kihúztam, hátára csaptam a gumit felöltöztem és otthagytam a fszba. Utálok ilyeneket akiknek egy faşz nem elég egy párkapcsolatban. Kínosan éreztem magam.
2023. ápr. 1. 21:21
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
A partnerkeresés annak számít? :D
2024. júl. 9. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!