Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legkínosabb szexuális élményetek?
Figyelt kérdés
2022. júl. 10. 23:24
1/10 anonim válasza:
Mikor a lépcsőházban egy idős hölgy rajta kapott hogy dugom a lányt
2/10 anonim válasza:
Egy sráccal akivel lefeküdtem, tök menő volt, de olyan kicsi és vékony volt a farka, hogy nem éreztem azt se, hogy betette. Borzasztó volt, alig vártam hogy végezzen. Állítólag neki is szar volt velem. Pedig mások mindig azt mondták, hogy én nagyon szűk vagyok. Azóta nem volt ennél rosszabb élményem szerencsére.
3/10 anonim válasza:
Amikor részegen nem állt fel - hiába na, a pia kanossá tesz fejben, lent viszont kontraproduktív.
4/10 anonim válasza:
Rank nyitott itthon a takarito no baratnommel
5/10 anonim válasza:
Amikor nem allt fel mert nem jott be annyira a csaj csak ki akartam probalni az egyejszakasat.
6/10 anonim válasza:
Nem állt fel a csajnál, mert a kur_a kutyája ott nézett az ágyon minket.
7/10 anonim válasza:
nekem is volt a részegen nem áll fel eset, ami azért volt gáz, mert még szűz voltam és ott a jó csaj rámmászott, én nem is készültem rá, ezért csak buliztam és ittam.
Másik már tapasztaltan, egy ismeretlen csaj, összegabalyodtunk, állítólag nagy nimfó volt és olyan pocsékul szopott, hogy olyat soha többet és folyton mindenre rájátszott. Még meg sem érintettem a punciját és máris uhh-áhh nyögések és én azt rühellem, ha valaki rájátszik
8/10 anonim válasza:
A csaj anya ránknyitott rajtuk pléd én felül a csajban benne megálltam. Anyja leült az ágy szélére és megkérdezte mi legyen az ebéd...
9/10 anonim válasza:
Legkínosabb szexuális élmény ha hazaér a férj aki karatebajnok 😃
10/10 anonim válasza:
Nem tudtam bedugni a páromba, mert még szűz volt, én pedig vastag. Tiszta bénázás lett a vége, mindkettőnknek ez volt az első alkalom. Kb 1 hónapig veszegettem el a szüzességét, mert nem akartam, hogy fájjon neki. Kínosnak érezzük a mai napig, de azért már jót nevetünk rajta :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!