Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan fiúk azért, akik kimondottan a "nyunyókat" szeretik?
Vagy mindenki csak a férfias, izmos fiúkat? 😅😞
Nyunyó = fiatal, vékony, passzív, nem férfias (elvileg ezt jelenti)

Öö, nem arról van szó, hogy szexet ne találnék 😅 Bár tény, hogy abból se kapok annyi üzenetet, mint akkor a kedves 18 éves hozzászóló. Egyrészt nem mutogatom a szexi vékony testem, amire sokan csorgatják(nák) a nyálukat, mert egyszerűen nem ilyen dolgokra vágyok. Másrészt vidéken lakok, az Isten háta mögött, nagyon kevés a lehetőség. Azért nem túl népszerű egy olyan nyunyó aki csak szerelemre vágyik és ezt fel is vállalja. Minek írna rám valaki, ha tudja mennyit kéne "vesződni" velem, nem vagyok könnyen kapható, beszélgetni kéne, nem mutatom meg az intim részeim. Vannak mások, akik bevállalósabbak. Gondolom így is megy ez. Ja illetve az is erős faktor, hogy valaki 18 éves vagy 25, uni vagy csak passzív, és simán vékony cuki vagy sportos fiús.
Bár, lehet akkor ez lesz a fő baj, hogy nem vagyok a kirakatban ruha nélkül 🤔

Igen, ez mind tényező, amit írtál.
Vidéken tényleg nem könnyű, legalábbis amit barátoktól, ismerősöktől hallok, eleve kisebb a merítés és sokan nem találkoznak, vagy kamusok. Nyilván a konzervatívabb környezet miatt is. Ráadásul egy nyiltan felvállalt, komoly meleg kapcsolat ott szerintem kb. lehetetlen, gondolom az is elriaszt sokakat, hogy komolyat akarsz.
Pesten velem nem fordul elő, hogy akivel lebeszélem, az nem jön el a találkozóra. Sőt, nem egy partner komoly kapcsolatot is szeretne, de szerintem ennek még nincs nálam itt az ideje, majd pár év múlva.
A kor nagyon nem mindegy manapság, szerintem egy 25 évest nem nagyon lehet már nyunyónak tekinteni, a szigorúbb körülírások 22 évesnél mondják a felső határt.
Azért kitartást, sok szerencsét a kereséshez.
(40-es válaszoló voltam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!