Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Vannak olyan fiúk azért, akik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan fiúk azért, akik kimondottan a "nyunyókat" szeretik?

Figyelt kérdés

Vagy mindenki csak a férfias, izmos fiúkat? 😅😞

Nyunyó = fiatal, vékony, passzív, nem férfias (elvileg ezt jelenti)

2023. márc. 26. 14:42
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
100%
Az (a 25-ös) szerintem egy manipulált kép. A srác fejét és nyakát másvalaki testére helyezték.
2023. márc. 29. 20:56
 32/43 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiatalságomban (kilencvenes évek) a nyunyóka fiatal meleg srácot jelentett, testalkattól és szexuális preferenciától függetlenül.
2023. márc. 29. 21:02
 33/43 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom 🤔 Én tartom magam ahhoz, hogy fiatal és fiatal között is van különbség kisugárzásban, alkatban, stílusban, ami befolyásolja a megítélést.
2023. márc. 29. 21:26
 34/43 Kajak53 ***** válasza:
100%
Én máig is látványos, kisportolt izmokkal rendelkezem (idén leszek 70 és valaha elitkajakos voltam), szőrös, szakállas vagyok. Talán éppen eekem a sima testű, szőrtelen srácok jönnek be. Ey szőrtelen fiúánuszt a végtelenségig imádok nyalni.
2023. ápr. 9. 09:16
 35/43 anonim ***** válasza:
100%
34-es Végül is az elméleti korhatár maximum az a brit tudósok szerint is 120 év, a Biblia szerint meg ennek többszöröse, így még lehet hogy simán találsz 70 évesen is (örököst) vagy valakit... Ne add fel..
2023. ápr. 9. 09:39
 36/43 anonim ***** válasza:
100%

De gonosz vagy. :)

Láttam én már papó és nyunyó felállást is.

2023. ápr. 9. 09:58
 37/43 anonim ***** válasza:
100%
36-os Elméletben sokminden lehet, de így 50 évesen ebben az egyébként nem kicsit homofób vidéki-nagyvárosi övezetben leélve ennyi időt sokmindent eygszerüen nem tudok elképzelni.. Persze néha hallunk időseket kirabló külföldi bandákról, meg zsarolókról, de normális kapcsolatnak szerintem igen-igen kicsi az esélye.. Aki idős és egyedül él, az jól teszi ha titkolja az ilyen irányú érdeklődését, és tartok attól ez 20 év múlva sem lesz máshogy.. Főleg amere az "orbánc kormány" viszi a dolgokat .. Beépíti a gyülöletet, nem vagy más, mint "erőforrás", stb. stb..
2023. ápr. 9. 11:37
 38/43 A kérdező kommentje:

Hát én tartom magam ahhoz, hogy nyunyóként nem könnyű az élet. Inkább a sportos, férfias típus a nyerő. De hát ez van.

Illetve, nem értem most mi ez a beszélgetés egy 70 éves kisportolt férfiról. Hajrá, legyen sokkal több sportos idős férfi! Testi és lelki egészségnek is jót tesz, nagyon ritka! Le a kalappal előtted

2023. ápr. 10. 13:01
 39/43 anonim ***** válasza:
98%
Kedves kérdező, te sem maradsz nyunyó örökké, ha sportolsz, teszel az egészséged megőrzéséért akkor te lehetsz majd az a kigyúrt pasi aki a későbbi generációs nyunyók álma lesz.
2023. ápr. 11. 05:53
 40/43 anonim ***** válasza:
80%

Kérdező, ha nem vagy népszerű, akkor nem nézel ki túl jól, bocs és ez nem sértés. A fiatalság és karcsúság még nem feltétlenül elég. Én sportolok, tehát sportos alkatom van, de tipikus twink vagyok, szóval azért nem lehet éles határokat húzni. Ömlenek nekem az üzenetek Romeon, csak kapkodom a fejem. Semmi problémám nincs vele, hogy egy szimpatikus fiúval, férfival legyen egy randi vagy találkozó onnan. Szóval valamit elrontasz.

18F

2023. ápr. 11. 07:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!