Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Aktívok, alkalmi szeretőként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aktívok, alkalmi szeretőként mi a fő célotok? Mennyire vagytok figyelmesek a másik iránt?

Figyelt kérdés
Tehát csak/főleg a saját élvezetetek a fontos, hogy az meglegyen, vagy a partner élvezete, hogy lássátok a szemében a gyönyört, amit ti okoztok neki? Figyelmesek vagytok a partneretek iránt? Vagy inkább önzőek?

2023. márc. 25. 23:37
A kérdező szavazást indított:
Főleg a saját élvezetem a lényeg, inkább kihasználom a helyzetet
A partner élvezete számomra a fontos, odafigyelek rá, azt élvezem, ha ő élvezi, amit nyújtok
20 szavazat
 1/10 steven95 ***** válasza:
52%
Milyen szomorú hogy választható legitim kategóriába emeljük a szexuális kihasználást. Lesújtó.
2023. márc. 25. 23:48
 2/10 A kérdező kommentje:
Hát, szomorú igen, ha valaki ilyen, de attól még létező jelenség gondolom. Attól nem lesz semmis a jelenség a való életben, ha nem adok meg hozzá szavazást. Illetve, lehet valaki pont ezt élvezi, mármint passzívok is vannak, akik ezt kimondottak kérik.
2023. márc. 25. 23:54
 3/10 anonim ***** válasza:
81%
Alkalmiban mindenki önző.
2023. márc. 26. 00:49
 4/10 anonim ***** válasza:
81%
Gyere és utána magad eldöntöd.
2023. márc. 26. 01:06
 5/10 anonim ***** válasza:
92%

Kár ezen felháborodni,vagy szomorkodni,mint ahogy az első válaszoló is.

Ez mindig volt és lesz is.Egy dolog ami azért elgondolkodtató,hogy ma már az alázás annyira hozzátartozik a szexualitáshoz,hogy lenézik,aki nem megy bele.

Még párkapcsolati ismerkedésnél is így van, konkrétan nekem rákérdezett valaki két levél után,hogy "ugye benne vagy a dominálásban és lepisálásban"...Párkapcsolati ismerkedés!!!

2023. márc. 26. 06:02
 6/10 Jani Belucci ***** válasza:
80%
#5: Keversz két dolgot. A dom-szub játék alapvetően mindkét fél kielégülését szolgálja. Az hogy nem veszed ember számba a masikat és csak szexuális tárgyként tekintesz rá, a másik meg nem élvezi ezt, az megint más kategória. De miért ne férne bele egy párkapcsolati ismerkedésbe, hogy fétisekről beszéltek? Párommal mi is lehugyozzuk egymást, ettől függetlenül szeretjük és tiszteljük a másikat. Ami az ágyban történik, az nem feltétlenül valóság, hanem csak a játék része.
2023. márc. 26. 07:53
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

A partner is fontos, alkalmiban is. Én mondjuk alkalmiban is megválasztom, kivel vagyok. Alapvetően szenvedélyes szerető vagyok, az ilyen bdsm, dominálás nem az én ízlésem.

18 f

2023. márc. 26. 09:05
 8/10 anonim ***** válasza:
84%

Az a fontos, hogy én élvezzem.

De mivel ezt nem titkolom el, ez nem kihasználás. A másiknak van választása, hogy így belemegy-e, vagy nem. Soha senkit nem kényszerítek. De ha tudja, hogy arra megy ki a dolog, hogy nekem jó legyen, akkor ebbe beleegyezett. Ergo nem használok ki senkit.

2023. márc. 27. 08:11
 9/10 anonim ***** válasza:
48%
Ülj bele és majd megmondod :)
2023. márc. 27. 17:24
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Partnere válogatja.

Van olyan akit pont az izgat ha csak rólam szól. Ha a vágyaim teljesítheti.

Van aki meg nem ilyen. Aki ilyen azt kihasználom és magam kedvére használom, mert tudom neki ez a kielégítő. Másnál meg arra figyelek, hogy ő élvezze. Ez partnerektől függ szernitem.

2023. márc. 29. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!