Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan zajlik egy alkalmi társ keresés neten, aztán előben? Mik a lépési?
Tapasztalt alkalmi kalandoroktól kérdezem. Arra lennék kíváncsi, hogy ha valaki eldönti, hogy szeretne alkalmi szex partnert, akkor hogyan/mivel kezdeményez, vagy mások mivel szoktak nálatok? Egyből a szex a téma, vagy barátkozás is van? Miket szoktatok megbeszélni előre? Kinél szoktatok találkozni? Mit visztek, mire készültök?
És ha már együtt vagytok élőben, köszöntök, bemutatkoztok, kis beszélgetése, hangolódás, vagy egyből durr bele szex? Csókolóztok is, vagy az kimarad, tekintve, hogy alkalmi partner? Sok előjáték van és ottalvás, összebújás, vagy inkább csak a gyors élvezet, és mentek haza egyből?
Én nem szoktam ilyet csinálni, és érdekelne, hogy megy ez, mire számítsak.
Általában be állítod h ezt keresed és akkor meg van a dolog illetve szórakozó helyen is kb tudják ki mire vágyik.
Én el szoktam mondani ki mit szeret vagyis megbeszélni inkább. Aztán tali. Ha nagyon más mint képeken akkor off ha nem akkor megyek tovább. Én passzív vagyok. Általában aktív lakásán van tali. Érkezéskor gyors csekkolas vetkőzés és szopással kezdek majd általában szól az aktív h mostmár mást szeretne akkor síkosító gumi és mehet az előre megbeszélt pozokban. Aktív vagy passzív lennél írj bátran ha van még kérdés
túl sok a kérdés papper
ne legyél félénk mert semmire nemviszed bazdmeg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!