Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Heteró vagyok 23 éves van egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteró vagyok 23 éves van egy meleg unokatesóm meghivott 25-éves szülinapjára.A bökkenő csak az,hogy meleg ismerősei lesznek ott,engem nem zavar,hogy ő meleg mindenki tudja.Csak az zavar ha valaki megtudja.Lehet hogy majd szekálnak mit csináljak?

Figyelt kérdés
Attól is tartok hogy valaki kikezd velem. Amugy elég vad bulikat szoktak tartani.Azt mondta,hogy semmi nem kötelező ha valami zavar,mondjak nemet.Ha nem érzem magam jól akkor menjek haza nem fog megsértődni senki.

2023. márc. 25. 16:07
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
93%
voltál a bulin végül?
2023. ápr. 20. 12:26
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Na hányan erőszakoltakmeg?
2023. ápr. 20. 13:51
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha félénk volt, akkor kihagyta a bulit😅
2023. ápr. 20. 23:46
 24/27 A kérdező kommentje:
Kedves kommentelők,melegek és homofóbok,bátoritók és gunyolódók. Örömmel jelentem be,hogy elmentem és megköszöntöttem az unokatesómat! Voltunk 15-en tegnap 19-órától ma hajnali 3-óráig ott voltunk és semmi vad dolog nem történt jól érezte magát mindenki!
2023. ápr. 23. 20:47
 25/27 anonim ***** válasza:
92%
Ezt örömmel olvasnom. Nincs miért félni a melegektől, nem harapnak. :)
2023. ápr. 23. 21:43
 26/27 anonim ***** válasza:
93%
Attól, hogy valaki meleg, nem fog megdugni vagy semmi hasonlot nem fog tenni. Ugyanolyan normális emberek, mint pl te, vagy bárki más hetero pasi.
2023. ápr. 23. 23:06
 27/27 anonim ***** válasza:
92%
Ha jóban vagytok és kedveled, meg tényleg lehet rá számítani meg minden akkor alap, hogy elmész szülinapi bulijába. Nemhiszem, ohgy kikezdene veled valaki is, ha meg igen, megmondod, bocs de hetero vagy....ennyi...megerőszakolni nem fognak XD. Ha meg tényleg vad buzulásba csapna a dolog...ő maga mondta, hogy nem gáz ha odébb állsz. Így elmondva tök laza a meleg uncsitesód, és milyen rendes, hogy gondolt elre rá, hogy neked kellemetlen lehet és előre megnyugtatott, hogy ha olyen lesz, nem bántod meg vele, hogy hazamész....szóval mi a kérdés?
2023. máj. 11. 01:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!