Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Heteró vagyok 23 éves van egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteró vagyok 23 éves van egy meleg unokatesóm meghivott 25-éves szülinapjára.A bökkenő csak az,hogy meleg ismerősei lesznek ott,engem nem zavar,hogy ő meleg mindenki tudja.Csak az zavar ha valaki megtudja.Lehet hogy majd szekálnak mit csináljak?

Figyelt kérdés
Attól is tartok hogy valaki kikezd velem. Amugy elég vad bulikat szoktak tartani.Azt mondta,hogy semmi nem kötelező ha valami zavar,mondjak nemet.Ha nem érzem magam jól akkor menjek haza nem fog megsértődni senki.

2023. márc. 25. 16:07
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
92%

Mi a gond?

Ha nyiltan meleg akkor válalta,hogy szekálni fogják,de ez a "csoda" is csak 3napig tart.

Te me buli elején közlöd,hogy nem vagy homi, a többség nem fog rádmozdulni.

Aki azt pedig finoman lekoptatod.

2023. márc. 29. 11:34
 12/27 anonim ***** válasza:
29%
Akkor nem horgászni mész a volt pasiddal?
2023. márc. 29. 13:37
 13/27 mike282 válasza:
94%
Menj el nyugodtan.. senki nem fog rávenni semmi rosszra ha nem akarod. Egy szimpla diszkóba sem úgy mész, hogy félsz, mert a lányok tuti megerőszakolnak.. no meg attól mert egy buliban melegek vannak még nem orgia lesz ott, a melegek is normálisan szoktak bulizni..
2023. márc. 29. 14:09
 14/27 anonim ***** válasza:
87%

Azért az kemény, hogy 23 évesen azért nem akarsz elmenni egy melegekkel teli buliba, mert félsz, hogy "szekálni fognak miatta" vagy mert "valaki meg tudja".

Kb 13 évesen tart itt az ember és nem 23 :D esetleg a falubeli 70+-os nénik jönnek az ilyen szövegekkel, hogy "jaaajj mit szól ehhez majd a falu" 😆😆😆

Én simán elmennék, valszeg mindenki tudni fogja, hogy te az ünnepelt hetero unokatestvére vagy és nem fognak kikezdeni veled.

2023. ápr. 6. 06:48
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Meg volt már a buli?

Hogy törzént?

2023. ápr. 6. 07:53
 16/27 anonim ***** válasza:
85%
Vad bulik? Szóval kikötözéssel indul.
2023. ápr. 6. 09:40
 17/27 anonim ***** válasza:
79%
Kérdező, nyugodtan elárulhatod, ha végül smároltál valakivel / leszoptál valakit :P
2023. ápr. 6. 17:10
 18/27 anonim ***** válasza:
28%
engem
2023. ápr. 6. 17:15
 19/27 anonim ***** válasza:
80%
En ezt a kérdést fel sem tudom fogni. Komolyan gondolod hogy ezekre nem tudod magad is a valaszt? Egyebkent is, szerinted mi tortenhet? Megeroszakolnak? Es az hogy teged azert bantsanam mert melegekkel voltal. Hat ha ez komolyan felmerul akkor komoly bajok vannak.
2023. ápr. 20. 11:25
 20/27 anonim ***** válasza:
84%
Mert a heteró haverjaid, rokonaid szülinapi bulijai arról szólnak hogy egymásra mozdulnak a vendégek? A melegek se állatok, bármit is higgy.
2023. ápr. 20. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!