Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet alapból heteró embereket "bemelegíteni"...?
Figyelt kérdés
Azt olvastam valahol, hogy a homo és heteroszexualitás egy skála mentén helyezkedik el. A 100% homo-tól 100% hetero-ig. Mindenki ennek a skálának a mentén helyezkedik el. Tehát az emberek nagy többségében van valamennyi homo és hetero hajlam is. Egy ilyen hetero ha elfogadó és nyitott környezetbe kerül, ahol támogatott a homoszexualitás megélése nyit-e a homo kapcsolatok felé?2023. márc. 25. 13:45
21/31 anonim válasza:
Hátha van benne bi hajlam. Te bolond! Ennyi erővel a nők is próbálkozzanak megeknél, mert hátha van bennük bi vagy heteró hajlam?
22/31 anonim válasza:
Heteró vagyok és nem izgat sráccal a szex, de azt mondom egyszer ha úgy alakulna kipróbálnám sráccal, de ennek több oka van.
1. Tudjam, hogy tényleg nem élvezném
2. Kíváncsi lennék felállna-e mert szerintem nem
3. Ha felállna kíváncsi vagyok tényleg jobban szopnak-e mert mindenki ezt állítja.
DE kétlem, hogy attól megváltozna mi/ki vonz. A börtönös példa jó példa. Lyuk lyuk alapon...
23/31 anonim válasza:
22-es nem vagy heteró. A heterónak ilyen általad vázolt helyzet meg sem fordul a fejében. Ne áltasd magad.
24/31 A kérdező kommentje:
#23 Már kezded is bemelegíteni a #22-est... :)
2023. márc. 30. 02:50
25/31 anonim válasza:
23 vagyok. Miről beszélsz kerdező? A 22-esben van bi hajlam nem is kicsi. Ő nem heteró, tehát nem kell bemelegíteni a biszexségre.
26/31 A kérdező kommentje:
#25 Ő azt mondja heteró. Te meg állítod neki, hogy "nem vagy te heteró, barátom, bi vagy te...!" Addig addig beszéled neki amig el nem hiszi, és meg nem engedi hogy besunnyogj neki hátul...
2023. márc. 30. 13:26
27/31 anonim válasza:
Miről beszélsz? Ő maga vallotta be hogy biszex, hiszen ő sorolta az indokokat arra hogy lenne ferfival bizonyos esetekben.
28/31 A kérdező kommentje:
#27 Csak te állítod hogy ő bevallotta hogy biszex, pedig az elején kijelentette elég egyértelműen hogy heteró. Vagy ugy gondolod hogy egyedül te vagy jogosult megállapítani hogy ki kicsoda, függetlenül hogy ő mit mond magáról??? Ha belegondolsz hogy mit csinálsz, rá fogsz jönni te is hogy mennyire durva...!
2023. márc. 31. 04:13
29/31 anonim válasza:
Pfu kérdező! Aki heteró letere tzd indokot sorolni hogy milyen esetben lenne ffvel az nem heteró! Egy heteró NULLA indokot tudna mindani. El sem tudná képzelni hogy a saját nemével legyen!
30/31 anonim válasza:
egyszerű a dolog nemtudom ebben mi olyan bonyolult valaki vagy élvezi pasival vagy nem ha mellette élvezi csajjal is akkor bisex ez nem annyira bonyolult. a börtön meg egy nagyon rosz példa mert az egy eléggé zárt közeg ahol a kielégülésnek nemsok módja van éveken keresztűl a sexnek nem a legboldogabb változata mondjúk úgy de valszeg erről vannak normális tanulmányok pszihológiából ha érdekel ne gyakorin kérdezgesd és hozd fel ezt a példát hanem olvass szépen utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!