Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet alapból heteró embereket "bemelegíteni"...?
14. (Nem a 13-as vagyok)
De ezek tipikus gyakoris szerencsétlenek. Az átlag nem ez. Plusz ez nem mentség arra, hogy az egyik ember lenyomja a másik torkán az ő irányultságát. Mindkét fél részéről gáz, gáz, gáz! Be kell fejezni.
Az átlag csak annyit mond vagy gondol, hogy "oké rendben nem vagyok rá kíváncsi". Ez pl. nem egyenlő azzal, hogy nem tartja tiszteletben. Sokan ezt is sértésnek veszik. Heteroként egyébként hetero párokra is tudom mondani, hogy ok menjetek szobára, mert nem érdekel. Nem a homoszexualitás miatt ítélkezők a hetero emberek(legalábbis az értelmesebb fajta), hanem a szájbarágástól amit leművelnek sokan. Erőltetik, győzködnek, és ez nyilván ellenszenvet vált ki.
Az arányokat nem tudom hogy ki turkál jobban a másik szexuális életében, a hetero a homoszexuáliséban vagy pedig fordítva, nem is érdekel, de sok ilyen kérdést látni itt, ami nyilván zavaró. Ezzel a válasszal lényegében ki lett merítve a téma.
Így van,ahogyan a 18-as írta.Minket melegeket a legszebb nő sem hoz lázba,akármit csinál is.Meg sem tudnék még csak ölelni sem egy nőt,senkit.
De nem is próbálkoznék hetero férfinél,mert az tényleg gáz.
Viszont,akár tetszik,akár nem, egyre több a biszex férfi,egyre többen vállalják és igénylik,hogy férfivel legyenek.Minden korosztályú van ebben, és mindenféle családi állapotú.
Fiatal vőlegénytől, három unokás nagypapáig.Ezt nem lehet és nem is kell kimagyarázni,mert nincs értelme.
Megtéríteni pedig senkit nem kell,megint semmi értelme,sem haszna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!