Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Lehet alapból heteró embereket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet alapból heteró embereket "bemelegíteni"...?

Figyelt kérdés
Azt olvastam valahol, hogy a homo és heteroszexualitás egy skála mentén helyezkedik el. A 100% homo-tól 100% hetero-ig. Mindenki ennek a skálának a mentén helyezkedik el. Tehát az emberek nagy többségében van valamennyi homo és hetero hajlam is. Egy ilyen hetero ha elfogadó és nyitott környezetbe kerül, ahol támogatott a homoszexualitás megélése nyit-e a homo kapcsolatok felé?

2023. márc. 25. 13:45
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
" Van ismerősöm, aki volt böriben, és ott simán csinálta, pedig nem verték vagy imyesmi" Van erre egy szép magyar mondás: ha ló nincs... az ilyenek simán újra csajoznak ha kikerület a sittről, bent meg azzal élnek ami van. Nagy úr ha áll a cerka...
2023. márc. 25. 20:22
 12/31 anonim ***** válasza:
60%
"Mi tiszteletben tartjuk a melegek szexuális irányultságát" Már aki, baromi sokan nem.
2023. márc. 25. 20:24
 13/31 anonim ***** válasza:
20%
12-es soha nem mondja egy heteró azt egy mekegnek, hogy legyen heteró, azaz hogy szexeljen nővel. Viszont a melegek meg a heterókat szopatnák stb...
2023. márc. 25. 21:03
 14/31 anonim ***** válasza:
75%
Ekkorát hazudni utolsó... Elvétve találsz az oldalon olyan meleg kérdést ahol NEM cseszegetik a melegeket hogy "gyógyuljon meg" és nőkkel kezdjen.
2023. márc. 25. 21:09
 15/31 anonim ***** válasza:
74%

14. (Nem a 13-as vagyok)

De ezek tipikus gyakoris szerencsétlenek. Az átlag nem ez. Plusz ez nem mentség arra, hogy az egyik ember lenyomja a másik torkán az ő irányultságát. Mindkét fél részéről gáz, gáz, gáz! Be kell fejezni.

Az átlag csak annyit mond vagy gondol, hogy "oké rendben nem vagyok rá kíváncsi". Ez pl. nem egyenlő azzal, hogy nem tartja tiszteletben. Sokan ezt is sértésnek veszik. Heteroként egyébként hetero párokra is tudom mondani, hogy ok menjetek szobára, mert nem érdekel. Nem a homoszexualitás miatt ítélkezők a hetero emberek(legalábbis az értelmesebb fajta), hanem a szájbarágástól amit leművelnek sokan. Erőltetik, győzködnek, és ez nyilván ellenszenvet vált ki.

Az arányokat nem tudom hogy ki turkál jobban a másik szexuális életében, a hetero a homoszexuáliséban vagy pedig fordítva, nem is érdekel, de sok ilyen kérdést látni itt, ami nyilván zavaró. Ezzel a válasszal lényegében ki lett merítve a téma.

2023. márc. 25. 21:38
 16/31 anonim ***** válasza:
78%
Te konkrétan kijelentetted hogy HETERO nem cseszteti a melegeket. Kivéve aki igen mi?
2023. márc. 25. 21:55
 17/31 anonim ***** válasza:
74%
Olvasd el, azt megtudod. Magyarul van.
2023. márc. 25. 22:00
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Én 100% meleg vagyon èletemben nem láttam még puncit se, szóval nagyon férfipárti vagyok és nincs az az isten, hogy engem egy nő rávegyen akár arra is hogy megcsókoljam. Ha valaki echte hetero férfi, a pasas akár a seggét is nyújtogathatja neki, úgyse megy bele (szó szerint) a dologba. Nőben gondolom ugyanez érvényes.
2023. márc. 26. 03:57
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

Így van,ahogyan a 18-as írta.Minket melegeket a legszebb nő sem hoz lázba,akármit csinál is.Meg sem tudnék még csak ölelni sem egy nőt,senkit.

De nem is próbálkoznék hetero férfinél,mert az tényleg gáz.

Viszont,akár tetszik,akár nem, egyre több a biszex férfi,egyre többen vállalják és igénylik,hogy férfivel legyenek.Minden korosztályú van ebben, és mindenféle családi állapotú.

Fiatal vőlegénytől, három unokás nagypapáig.Ezt nem lehet és nem is kell kimagyarázni,mert nincs értelme.

Megtéríteni pedig senkit nem kell,megint semmi értelme,sem haszna.

2023. márc. 26. 06:35
 20/31 A kérdező kommentje:
#19 Magyarán van értelme bepróbálkozni a heteroknál, hátha van benne biszex hajlam. Erre gondoltam...
2023. márc. 26. 13:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!