Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pszichiáterhez kellene fordulnom?
Egyre többször vagyok depressziós, és egyre jobban feltűnt nekem az érzéketlenségem mások érzelmi és egyéb igényei iránt. Valahogy mindig meggyőzöm magam, hogy okkal bántok és hanyagolok érzelmileg és szexuálisan is olyanokat, akik szeretnek. Valahogy mégis megmagyarázom hogy miért jogos az amiket teszek.
Aztán van időszakom amikor pörgök, akkor feldobott vagyok, mehetnékem van, és akkor szexuálisan nagyon be vagyok indulva, és érzelmileg is jobban érzem magam. Mi lehet velem?
Igen, szerintem kell pszichiáter. Nem a poligám életvitel miatt. Hanem azért, mert a poligám életvitel klinikailag is jelentős szenvedést okoz neked, amivel foglalkozni kell. És azért mondom, hogy pszichiáter, mert ha random emberekkel kezdesz el beszélgetni, akkor ítélkezést fogsz kapni, amire nyilván nincs szükséged. A pszichiáter viszont nem fog ítélkezni, neki az a dolga, hogy a mentális egészségedet akár gyógyszeresen, akár pszichoterápiásan, akár kombináltan alkalmazva ezeket, helyreállítsa. Ítélkezés nélkül! Ha ez a helyreállítás azt jelenti, hogy megtanítják neked pszichoterápiás üléseken, hogy a poligám életvitelt hogy tudod szenvedésmentesen, és másoknak való hazugságok nélkül csinálni, akkor azt. Ha meg az derül ki, hogy a poligám életvitellel valamit elfedsz, akkor annak a felderítését. Ha az derül ki, hogy komolyabb tünetcsoport része a szexuális életedben felmerülő szenvedés, akkor ennek a felderítését. Ez mindenképp szakember dolga.
22/p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!