Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Passzív fiúk! Mit éreztek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Passzív fiúk! Mit éreztek miután elélveztetek?

Figyelt kérdés
Akár az análtól akár máshogyan élveztek el... mit éreztek utána? Esetleg ha az aktívot még copni kell, az milyen?

2023. márc. 22. 18:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha én elmegyek passzívként utána nem szeretem már az analt. Ha még 1-2 perc kell neki akkor csinálja végig de 20 percet nem engednék. A szopásnál nincs ez. Ha hamarabb elsulok befejezem szájjal ha kell.
2023. márc. 22. 22:48
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
En eleg sokaig birom az analt, akar 1 oraig is. Eltudok elvezni az analtol, nagyon jo erzes
2023. márc. 23. 13:53
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én gyorstüzelő vagyok,abból is a leggyorsabb fajta,nem ritka,hogy már a vetkőzéskor elspriccelek,de amikor beteszik,vagy a számba veszem,egészen biztosan. Én ugyanúgy csinálom tovább,változatlanul jó érzés
2023. márc. 24. 15:39
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Imádom!
2024. ápr. 7. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!