Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex közben ha aktivként elélveztek akkor be is fejezitek? (Mennyi esely van ra hogy a passziv is elelvez csak szex kozben? )
Figyelt kérdés
2020. ápr. 25. 13:48
1/12 nonamenickname válasza:
Nem, hogyha úgy szeretne elmenni a passzív fél hogy közben dugom, akkor folytatom. Ha nem, akkor másképp elégítem ki. Illetve ezzel a folytatással nálam sokszor második menet is lesz.
2/12 anonim válasza:
Nekem eléggé érzékennyé válik ilyenkor a makkom, így ritkán tudom így folytatni tovább. Ilyenkor ujjazom, nyalom és szopom a passzívat és igyekszem minél jobban kielégíteni.
3/12 anonim válasza:
Mióta jelenti a dugást a szex szó?
4/12 anonim válasza:
Totál aktív vagyok
Így számomra, mindig valós passzív felem. Van, volt- tehát én dugom ameddíg bírja 5perc vagy 1óra ahogy kívánja.
Ha azt mondja elég elélvezek, de én nem nyúlok a farkához, nem szopom le épp ezért van paszív párom nem Uni.
5/12 anonim válasza:
Mert a szopást nem szoktuk szexnek hívni.
Továbbá ha itt csak orálról lenne szó, akkor a kérdésnek semmi értelme nem lenne.
6/12 anonim válasza:
Akkor csak nálunk, Budapesten használják elég érdekes a szót, itt a szex a teljes együttlétet jelenti, előjátéktól utójátékig.
7/12 anonim válasza:
Az emberek 90%-a (meleg is, heteró is) arra gondol elsőre a szex szóról, hogy egy farok behatol egy ánuszba/vaginába.
8/12 anonim válasza:
Jó, akkor már értem, hogy miért képtelen a melegek 90 %-a felfogni azt az egyszerű mondatot, hogy dugás nélküli szexre keresek partnert.
9/12 anonim válasza:
Miért nem azt mondod, hogy csak orál érdekel? >
10/12 anonim válasza:
Mert nem feladatom gyengeelméjűekkel megértetni magam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!