Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti mindig elélveztek szex közben?
Engem hogyha dugnak altalaba fel se all, és én nem megyek el csak a masik fél. Ez nagyon gáz? Nekem igazából jól esik maga az is hogyha csak dugnak, nekem már az kielégítés, csak sosem tudtam hogy ez most baj vagy nem :/
Az aktív fél tudja hogy nem azért nem mentem el mert ō nem volt jó, hanem csak egyszerūen már maga hogy dug engem az jó?
Én aktív vagyok, szóval én el szoktam élvezni mindig. :)
Ami az eddigi partnereimet illeti, találkoztam már mindenféle típussal. Olyannal is, aki rendszeresen előttem élvezett el, és érintés nélkül ráadásul. Olyanokkal is, akiknek kellett kis kézi rásegítés a végén. De olyannal is, akinek lankadt maradt dugás közben végig. Szerintem nem gáz egyik sem. Az a lényeg, hogy vágyjon rá, és élvezze az együttlétet. Nem az, hogy áll-e neki közben, vagy hogy előttem vagy utánam megy el. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!