Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek borzalmas nehéz ismerkedni melegként?
Hasonlóan úgy érzem, hogy nem könnyű, nagyon nem. Igazából én amiatt senkire nem haragszok, senkit nem ítélek el, mert vannak vágyai, külső és belső tulajdonság típusai, igényei. Nekem is vannak, ez van. Igazán a fő gond szerintem, hogy rengeteg a töketlen, életképtelen fiú, nem tudja mit akar, nem felvállalja fel magát, értelmesen beszélgetni sem lehet. Illetve nagyon kevesen akarnak határozottan párkapcsolatot, szerelmet. Én az a típus vagyok, aki felvállalja ezt és próbálom önmagamat adni (érzelmes, érzékeny, lányosabb talán), ami miatt szerintem kevésbé vagyok népszerű. Nem mutogatom a testem, nem a legmenőbb ruháimban pózolok a legmenőbb helyeken, stb. Szerintem sokan félnek egy kapcsolattól, vagy nem tudom. Aki pedig csak szexet akar, annak csak a test és intim kép a lényeg. Aki pedig "ami alakul" és "semmi jónak nem vagyok az elrontója" kvázi csak szexet akar, nem lehet komolyan venni.
Illetve én vidéken, alacsony népsűrűségű helyen élek, ami szintén nehezíti a helyzetemet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!