Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek borzalmas nehéz ismerkedni melegként?
Kihagytad a nagy farkat, mert az is evidens,hogy legyen.
Egyébként siralmas és elgondolkodtató ez a típus-mustra ami van.
Kockás has az senkit nem érdekel.😂😂😂 A többit inkább úgy foglalnám össze, hogy mindenkinek megvannak a maga preferenciái, amelyeknek ezek a tulajdonságok fontos elemei lehetnek, de nem szükséges mind.
Ha tükörbe nézel és egy 120 kilós lógó hasú hapsit látsz, úgy még te se jönnél össze magaddal, tehát akkor ne várj csodát.
A "helyes" a legnagyobb előny, de ha nem vagy az, még mindig lehet "jó test"-el korrigálni. Nem kell izom, csak járj el sportolni. Grindr stb-n apróságok is számíthatnak mint ruha, haj.
"szőrtelen" Nekem nincs senkim de heti szinten szőrtelenítek, mert ENGEM zavar már a dús szőrzet saját magamon, akkor nem értem miről van szó. Nem tudsz venni egy villanyborotvát, vagy mi? 🙂
Na sry, most csak ilyen válaszra futotta.
A neten kívül is van meleg élet.
Meleg szaunák: na jó, ide főleg szexelni járnak az emberek, de ha alkalmi a cél, tökéletes helyek. Amúgy szex nélkül is kellemes időtöltés, ismerkedési lehetőség: jakuzzi, szaunázás, tévézni a pihenőben és bámulni a szexi pasikat. :)
Vannak szórakozóhelyek, bulik, ahova sok meleg jár. Van a VándorMások, akikkel jókat lehet kirándulni, közben barátokat szerezni.
Hamarosan jön a jó idő, lehetne pikniket szervezni mondjuk a Margit-szigetre stb.
Rinya helyett bármelyik jobb.
Lassan 1 éve, napi szinten sokat vagyok fent romeo-n, grinder-en, tinder-en, hotbull-on, vágyaidon, és nem olyan régóta fb társkeresőjén is.
Ezalatt volt sok egyéjszakásom, ami után nem kerestük egymást többet, és ennek 70%-a azért alakult így, mert utána hiába kerestem nem válaszolt, vagy letiltott, miközben a találkozásunkat élvezte, amit a végén is hangoztatott és kérdezte hogy mikor lesz legközelebb, de hiába.
Lett egy nagyon jó barátom, akivel azért csak barátság lett, mert ő nem érezte a kémiát (3x is próbálkoztunk), és érzelmileg sem lett volna nyitott többre, de érte azért hálás vagyok, hogy van nekem.
"Szerelmet" igazából rajta kívül 2 másik iránt éreztem, de az egyik folyamatosan lerázott, bármikor találkoztunk is volna mindig jobb dolga volt nálam. A másik pedig rám sértődött be és tiltott le mindenhol, mert egy talit, és csak azt az egyet a rengeteg közül lemondtam. Azt szerette volna, hogy este 11-kor utazzak fel pestre találkozni vele, úgy hogy hozzá nem mehettünk volna fel, én pedig másnap 4:30-kor keltem volna, mert 5:20-kor már úton kell lennem hogy beérjek munkába.
Szóval hiába próbálkoztam már többszáz pasival (nyilván nagy részével csak írogattam), semmi sem jött össze. De nem akarom feladni, mert számomra fontos, hogy legyen valaki aki szeret és akit én is szerethetek.
22F
Képzeld el kedves kérdező, hogy heteróként is marha nehéz az ismerkedés.
Ha ez esetleg vigasztal egy kicsit.
Szokták persze mondani, hogy az élet nem habostorta.
Szerintem már sokan megelégednénk egy jó lekváros piskótával, vagy egy jó Zacher tortával is, de sajnos az sincs. 😥😢
Írjátok meg romeos neveteket, azzal is több esélyt adunk egymásnak.
Priviben én is elárulom. Sportos vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!