Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak olyan fiúk, akik képesek megmutatni a lelküket?
Figyelt kérdés
2023. márc. 21. 09:02
11/24 anonim válasza:
9es vagyok.akkor pontosítok....kevesen várnak.
12/24 A kérdező kommentje:
Ha titkolóznak?
2023. márc. 21. 11:51
14/24 anonim válasza:
Miért titkolóznánk?
Kapcsolatban a teljes lelkünk megmutatkozik,de csak ott.Nyilván utcán, stb nem fogjuk kiadni magunkat.
De amíg ma nagyobb igény van a testre,addig csendben vagyunk - lelkisek.
15/24 anonim válasza:
14esez teljesen így van.egyetértek.szóval azért ez sem mindegy hogy kinek rakom ki az "asztalra"a szívemet lelkemet.Egy alapos ismerkedés kell ahhoz hogy valaki megkapja belőlem a lelkem lényegét.vigyázni kell mert alaposan rá lehet fázni.Meg igen.....amíg egy üzenetváltás legfőképp arról szól hogy milyen odalent a cerka....addig miről tudnék én bármit is írni.
16/24 anonim válasza:
Elég nehéz ma egy alapos ismerkedésig eljutni,sajnos:(
17/24 anonim válasza:
#15 igen már tényleg nagyon nehéz.
19/24 anonim válasza:
Lepontozhattok, de a választ nem trollkodásból, hanem tapasztalatból írtam.
#4-es
20/24 A kérdező kommentje:
Tőlem félnek
2023. márc. 21. 13:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!