Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szomszéd srác állítólag szintén zenész, és farmerben őrülten jó combjai vannak. Ha a lépcsőházban megkérném, megmutatná vajon nekem a combjait?
Figyelt kérdés
2021. jan. 27. 15:30
1/10 anonim válasza:
Valaki adjon már a kérdezőnek egy combot könyörgöm :DD
2/10 anonim válasza:
Biztosan pofánverne. Legalábbis nagyon remélem!
3/10 anonim válasza:
Úgy bírom ezeket a fétiseseket. Kitalálnak sztorikat a fétisükkel kapcsolatban és azt hiszik, hogy nem ismerik fel őket. Mindig ugyanaz a combfétises, nevetséges vagy!
4/10 anonim válasza:
Nem valószínű. Attól hogy meleg vagyok nem mutogatom magam minden szintén meleg vadidegennek.
5/10 anonim válasza:
A szomszédod!.
Ha még közel egykorúak vagytok akkor haverkodhatsz vele, és több is lehet, mint láb nézegetés
6/10 anonim válasza:
Attól hogy állítják róla még nem biztos, hogy az.
De ha igen, az még nem jelenti azt, hogy szereti mutogatni a combját.
Ismerkedj vele
7/10 anonim válasza:
Azért ez egy kicsit meredek, nem gondolod? 😅😅 Én kicsit más úton csinálnám: beszélgessetek, ismerkedjetek, aztán lehet ha közelebb kerültök egymáshoz, láthatod :)
8/10 anonim válasza:
Miért pont a lépcsőházba mutassa meg? Szomszédok vagytok, akkor két lakás is van, ahol a többi kukkolós néni nem lesi ki, hogy mit csináltok a lépcsőházban. (vagy így izgalmasabb?)
9/10 anonim válasza:
ÈN személy szerint imádok lépcsöházakban combot mutogatni. Ha megkérnek rá, még az alsómat is leveszem, hogy a harmadik lábamat is meg lehessen nézni.
10/10 anonim válasza:
A szerelem, az szerelem.
Teljesen rendben van, hogy a lépcsőházban levetkőzik a szomszédnak. Aki szerint nem, az nem normális, de minimum begyöpösödött! Nem is értem, hogy miért nem a végbélnyílására vagy kíváncsi?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!