Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony emberként, átlagos péniszel bírok aktív lenni?
175cm vagyok, 14 centis péniszel. Így van esélyem olyannál is aki magasabb, izmosabb nálam?
Minden jó tanácsot szívesen elfogadok
21F
175cm magasan nem vagy egyáltalán alacsony. Viszont a 14cm érdekes.
Nekem 166cm magasan 16cm a farkam.
Nem hiszem, hogy élveznéd a 25 centis mérettel rendelkező ismerősömmel a szexet. Ha még él, közelebb van a 90-hez,mint a nyolcvanhoz. Amikor kollégák voltunk, én 20 éves voltam, ő a 45-ön túl.
#11 vagyok
Azt gondolom, ha nem egy péniszt keres valaki, hanem egy barátot, akkor bejöhetsz neki, de ehhez egy jó embernek kell lenned. Onnantól kezdve a magasság, az intim méret, a külső csak egy plusz információ, a lényeg az, hogy Téged kedvel.
És igen, egy magas srác is tud szeretni egy nála alacsonyabbat, az én partnerem is alacsonyabb és tökéletes az összhang.
Engedd el az aggódást és találkozz azzal,aki Neked kell és akinek Te kellesz. Ez a titka a kapcsolatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!